Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kyllinglever 2 hvitløkfedd 12 friske salvieblader ½ potte basilikum 200 g spinat DRESSING: 1 ss vineddik ½ dl olje 1 ts fransk sennep 1 hvitløkfedd 1 krm salt
Start med dressingen: Bland vineddik, sennep, presset hvitløk, salt og pepper. Rør så inn oljen og smak til. Plukk bladene av basilikumstilkene. Skyll spinaten og skjær vekk stilkene. Legg spinat- og basilikumblader i en bolle og bland dem med dressingen. Anrett salaten på hver sin tallerken som seng for kyllingleveren. Skjær hver lever i to. Finhakk hvitløken og hakk salviebladene. Sett en stekepanne på middels varm kokeplate. Lag en real spiseskje smør bli lett brun i pannen. Legg i leveren og stek den i 2-3 minutter. Etter 1 minutt tilsetter du hvitløken, halvparten av salvien og 1 knapp teskje salt og kverner pepper over. Rør under hele steketiden. Leveren er klar til å tas ut av pannen når du ser at det pipler blod ut av den. Legg straks leveren i pene hauger på spinatsengene. Landbrød passer godt til.
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med kaldrøkt skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Bagett med røkelaks og parmesan
Ciabatta med ovnsbakte grønnsaker og chèvre
Fedon Lindbergs frokostblanding
Fransk toast med banan og lønnesirup
Fransk toast med kanel og bacon
Fylte krabbeskall som i Australia
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Hakkede reker på svartbrød med dill
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Kanapeer med fløteost og lakserogn
Kanapeer med fløteost og parmaskinke
Kanapeer med fløteost og røket laks
Kanapeer med fløteost og spekeskinke
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krabbesalat med aspargesbønner og safransaus
Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast
Krepsehaler med basilikummajones
Krutonger med morkler og asparges
Kryddersildrulade med rødbeter
Kyllingbryst med leverposteimouse
Laksemedaljonger med reker og asparges
Maiskaker med grillete tomater
Marinert paprika med artisjokk
Meksikansk kalkunburger med tortilla-chips
Ostesmørbrød med Worcestershiresaus
Pannekake med krepsehaler i hvitvinssaus
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Pita med reinskav og krydret fetaost
Potet- og chorizogryte på Rioja-vis
Ristet bagett med ost, løk og tomat
Ristet brødskive med balsamicoløk, sopp og camembert
Røde pepperfrukter med ostefyll
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkt makrell som kuvertanretning
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Sandwich med bacon, tomat, cheddar og spinat
Sandwich med skinke, brie, honning og sennep
Skinke med sherrystekt aubergine
Smørbrød med fetaost og ovnsbakt paprika
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Steinbitroulade med krabbe og pasta
Stekt sildefilet med tomatrøre
Stekte krabbekaker med tartarsaus
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte reker med lime og brent chilisalt
Tagliolini med muslinger og blåskjell
Toast med asparges og lun salat
Tørket oksekjøtt med olje og sitron
Usøtede pannekaker med kjøttfyll
Varme ostesnitter med rekepynt
Yakitori (kylling og grønnsaker på spyd)