Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
6 dl melk
2 1/2 dl hvetemel
1/2 ts salt
2 ss smeltet smør eller margarin
bringebærsyltetøy
2 eggehviter
4 ss sukker
Pisk sammen eggene, litt av melken og hvetemelet. Spe med resten av melken, tilsett salt og smeltet smør. La røren stå og svelle litt før man steker tynne, små pannekaker.
Legg pannekakene i stabel med syltetøy mellom.
Pisk eggehvitene stive, pisk inn sukker; 1 ss om gangen.
Legg marengsmassen i en krans på toppen av pannekaketerten. Legg en stor skje syltetøy i midten.
Stek terten midt i ovnen ved 175 C i noen minutter til overflaten er delikat gyllen.
Legg en skje syltetøy på toppen av terten og server den varm.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt