• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Etiopisk potetmos med niter kebbeh

Internasjonale / Etiopia

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1,35 kg poteter
225 g niter kebbeh (se egen oppskrift)
3-5 dl melk
salt
pepper

Bruksanvisning

Skrell potetene og kok dem i saltet vann til de er møre. Slå av vannet og la potetene dampe seg tørre.

Smelt niter kebbehen i en kjele og varm melken i en annen.

Mos potetene sammen med niter kebbehen og tilsett varm melk til du får ønsket konsistens. Krydre etter smak og server mosen varm.

Internasjonale / Etiopia


Sum Oppskrifter 9 funnet


Berbere

Doro wat

Etiopisk honningbrød

Etiopisk potetmos med niter kebbeh

Injera

Kifto

Krydret brød fra Etiopia

Niter kebbeh

Ungarssaus

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen