• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Ungarssaus

Internasjonale / Etiopia

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

kjøtt vegetabilsk olje, helst palme- eller peanøttolje 2-3 løk 3-4 tomater evnt flere grønnsaker 2 ss peanøttsmør 2 buljongterninger chili salt litt vann

Bruksanvisning

Kjøttet stekes i litt olje. Ha i grønnsakene etter hvert. Når grønnsakene har blitt myke tilsettes peanøttsmør, buljongterninger, chili, salt og litt vann. Når oljen kommer til syne som flekker på overflaten er sausen ferdigkokt. Serveres med couscous, ris eller pasta.

Internasjonale / Etiopia


Sum Oppskrifter 9 funnet


Berbere

Doro wat

Etiopisk honningbrød

Etiopisk potetmos med niter kebbeh

Injera

Kifto

Krydret brød fra Etiopia

Niter kebbeh

Ungarssaus

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen