• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Injera

Internasjonale / Etiopia

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

600 g hvetemel
150 g sammalt hvetemel
4 ts bakepulver
2 ts salt
5 dl sodavann
olje til steking

Bruksanvisning

(6-8 stk)

Injera er et etiopisk brød som stekes som en pannekake og spises sammen med annen mat, som for eksempel gryteretten Doro wat (se egen oppskrift).

Bland alle de tørre ingrediensene i en stor bolle og lag en fordypning i midten.

Rør gradvis inn sodavannet sammen med 1 liter kaldt vann til du får en tynn glatt røre.

Varm en stekepanne. Hell litt olje i pannen og fordel oljen utover. Ha litt røre i pannen og hell på pannen for å fordele røren i et tynt lag som til en pannekake. Stekes til det danner seg bobler på overflaten. Snu og stek brødet i 2-3 minutter på den andre siden.

Legg de ferdige brødene på en tallerken. Dekk dem med et rent kjøkkenhåndkle for å holde dem varme og fortsett med resten av røren.

Internasjonale / Etiopia


Sum Oppskrifter 9 funnet


Berbere

Doro wat

Etiopisk honningbrød

Etiopisk potetmos med niter kebbeh

Injera

Kifto

Krydret brød fra Etiopia

Niter kebbeh

Ungarssaus

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen