• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Stekte grønne tomater (Fried green tomatoes)

Internasjonale / USA

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

6 grønne eller så vidt røde tomater
75 g hvetemel
75 g maismel
1 ss brunt sukker
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper
1 liter olje til fritering

Bruksanvisning

Skyll og tørk tomatene. Skjær dem i ½-1 cm tykke skiver.

Bland hvetemel, maismel, sukker, salt og pepper i en dyp tallerken. Vend tomatskivene i blandingen. Rist av overflødig mel.

Varm oljen i en tykkbunnet gryte med høye kanter. Oljen er varm nok når det stiger opp bobler rundt skaftet på en tresleiv som stikkes nedi. Frityrkoker stilles inn på 180 C. Stek tomatskivene i omganger til de er gyllenbrune på begge sider.

Ta opp tomatskivene med hullsleiv og la dem renne av litt på kjøkkenpapir. Server dem varme.

Internasjonale / USA


Sum Oppskrifter 111 funnet


Alabama-biff (Alabama Beef Bowl)

Amerikansk eplekake

Amerikansk grytestek (Yankee pot roast)

Amerikansk kjøttpai (Beef potpie)

Amerikanske smultringer (Doughnuts)

Appelsinmarinert fisk (Fish with Orange)

Bakte bønner som i Boston (Boston baked beans)

Bakte poteter med fyll (Stuffed baked potatoes)

Bakte potetskall (Baked potato skins)

Blåbærmuffins (Blueberry muffins)

Boston brown bread

Brødpudding med whiskysaus (Bread pudding with whiskey)

Bønnepuré (Refried beans)

Bønner med mais (Succotash)

Bønnesalat fra Santa Fe (Santa Fe Bean Salad)

Californisk fisk- og skalldyrsuppe (Cioppino)

Californiske bakte epler (California baked Apples Jubilee)

Chiligryte med kjøttbiter og bønner (Longhorn Chili)

Clubsteak med ostebakte poteter (Club-steak `n cheesebaked potatoes)

Cowboy-gryte (Western Beef and Rice Casserole)

Cæsarsalat (Caesar salad)

Dampede skjell (Steamed clams)

Dampet laks med dillsaus (Steamed salmon steaks)

Dessertkake fra Hawaii (Hawaiian Upside-Down Dessert)

Enchilada med kjøttdeig (Beef Enchilada)

Endiviesalat med valnøtter (Wisconsin Endive with walnuts)

Englekake (Angel food cake)

Fajitaer med reker (Shrimp Fajitas)

Fattigmannsgryte (Poor Man´s Stew)

Ferskenpai (Peach cobbler)

Ferskensalsa

Flamberte bananer (Bananas Foster)

Fritert kylling (Southern fried chicken)

Fruktsalat med vaniljeyoghurt (Vanilla Fruit Salad)

Fylte vaktler (Stuffed quail)

Gammeldags vaniljeis (Old-fashioned ice cream)

Glasert eplekake med krydder (Applesauce cake)

Glaserte søtpoteter (Candied sweet potatoes)

Gravlakssalat (Lomi lomi)

Gresskarpai (Pumpkin pie)

Gresskarsuppe (Pumpkin soup)

Grillet T-beinstek (Grilled T-bone steaks)

Hamburger i form (Hamburger Bake)

Hummer med fløtesaus (Lobster Newburg)

Jordbærkake (Strawberry shortcake)

Kald avocadosuppe (Chilled avocado soup)

Kalkun med maisbrødfyll (Thanksgiving Day turkey)

Kalkunsalat fra Virginia (Virginia Turkey Salad)

Kalvesuppe med grønnsaker (Philadelphia pepper pot)

Kamskjell i fløtesaus (Creamed scallops)

Kjøttbrød med bacon (Meatloaf with bacon)

Kjøttgryte med chili (Chili con carne)

Klippfiskboller (Salt cod balls)

Krabbekaker (Crab cakes)

Krabbesuppe fra Maryland (Maryland Crab Soup)

Kreolsk gryte (Seafood gumbo)

Kylling i fløtesaus (Chicken à la King)

Kylling royal (Chicken royal)

Kyllinggryte med grønnsaker (Brunswick stew)

Kyllingsalat fra Sørstatene (Chicken salad)

Kyllingsalat med nachos (Shaken´ Rattle Salad)

Kyllingsuppe med tortillachips (Texas Tortilla Soup)

Limepai med marengslokk (Key lime pie)

Maiskolber (Corn on the cob)

Maispletter som i Midtvesten (Corn oysters)

Maisrelish (Corn relish)

Maissuppe (Corn chowder)

Maissuppe fra Texas (Sweet Corn Soup)

Makaroniform med ost og skinke (Macaroni cheese with ham)

Minnesota-ris (Wild Rice Minnesota Style)

Ostekake (Cheesecake)

Pannekaker med lønnesirup (Pancakes with maple syrup)

Peanøttkaramell (Peanut Brittle)

Peanøttsuppe (Peanut soup)

Pecannøttpai med lønnesirup (Pecan pie)

Ranch egg (Huevos Rancheros)

Rekecocktail fra Louisiana (Shrimp cocktail)

Ringformede rundstykker (Bagels)

Ris med reker og skinke (Jambalaya)

Råkostsalat (Coleslaw)

Rød pytt i panne (Red flannel hash)

Rød tomatris (Red Rice)

Salatbuffet (Salad buffet)

Salsa Cruda

Sjokoladekake med valnøtter (Brownies)

Sjokoladekarameller med nøtter (Chocolate fudge)

Skinke med eple og boller (Schnitz un knepp)

Skjellsuppe med poteter (Clam chowder)

Småkaker med nøtter og sjokolade (Chocolate chip cookies)

Speilegg med stekte poteter (Eggs with hash browns)

Sprengt oksebryst med grønnsaker (New England boiled dinner)

Stekt bønnemos (Burning Butt Refried Beans)

Stekt fisk med maispuffer (Catfish with hush puppies)

Stekte grønne tomater (Fried green tomatoes)

Sterk kjøttdeigdipp (Hotter than Hell Dip)

Sterk tomatsaus (Ranchero Sauce)

Suppe av svarte bønner (Black bean soup)

Surdeigsvafler (Sourdough waffles)

Svartgrillet fisk (Blackened fish)

Svartøybønner med ris (Hoppin´ John)

Svineribbe med krydret saus (Barbecued spareribs)

Søtpoteter (Sweet potatoes)

T-ben stek med bakte poteter (T-bone steak with baked potatoes)

Taco med kjøtt (Beef tacos)

Taco med kylling (Chicken Tacos)

Texmex frokostomelett (Home of the Heart Omelet)

Tranebærsaus (Cranberry sauce)

Vegetarisk taco (Veggie Taco)

Waldorfsalat (Waldorf salad)

Ørret fylt med spinat og bacon (Stuffed trout)

Østers Rockefeller (Oysters Rockefeller)

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen