Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor kylling
80 g grovt salt
4-5 ss soyaolje
1 pk. Kyllinglever, 350 g tint
400 g små grønne eller hvite bønner
200 g ruccolasalat
100 g løvetannblader
12 bagettskiver
3 ss olivenolje
1 fedd hvitløk
50 g svarte olivener
frisk timian
Dressing:
4-5 ss olivenolje
1 ss sherryeddik
salt
pepper
Del kyllingen i porsjonsstykker, og gni dem inn med salt. La kjøttet ligge i kjøleskapet natten over. Skyll saltet av, og tørk kjøttet godt. Legg det på et ildfast fat, og hell oljen over. Sett fatet i ovnen ved 100 C i ca. 1 1/2 time, til kjøttet er gjennomstekt. Ta opp kyllingen.
Legg kyllingleveren i den varme oljen, og la den steke i 4-5 minutter. Ta opp og skjær den i skiver.
Bløt bønnene natten over, sil bløtevannet fra, og kok dem i nytt vann til de er møre, men ikke bløte, i ca 45 minutter. Hell bønnene i et dørslag, og la dem renne av.
Gni bagetskivene inn med hvitløk, og drypp olje over. Rist dem i ovn eller stekepanne. Skyll salatene.
Visp sammen dressingen, og hell halvparten over salatene. Bland inn olivener og bønner. Hell resten av dressingen over kyllingen, og anrett den på salaten. Dryss timian over.
Agurk- og fetasalat med fennikel og mynte
Appelsinsalat med avocado og løk
Auberginesalat med løk og paprika
Avocado, appelsin og mandelsalat
Avokadosalat med strimlet svinekjøtt
Blandet salat med feta og grillede ferskener
Frisk salat med lettsaltet lårtunge, asparges og pepperrotkrem
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fruktsalat med jordbær og fylt sjokolade
Geitostsalat med bringebærdressing
Grønn salat med selskapserter, ristet bacon og brødkrutonger
Grønn salat med serrano-skinke og tomatvinaigrette
Høstsalat med kylling og linser
Kirsebær og fersken i god saus
Krabbesalat på artisjokkbunner
Kylling med ruccula, løvetann og bønner
Kyllingsalat med grønne bønner
Middagssalat med løk, bønner og mais
Nudelsalat med sesampasta og paprika
Pasta-, paprika- og broccoli salat
Pastasalat med frisk basilikum
Polsk rødbetsalat med marinade
Potetsalat med fransk dressing
Potetsalat med sennep og spekepølse
Rissalat med blåskjell eller tunfisk
Rødbetsalat med eple, løk og sylteagurk
Rødbetsalat med roquefort og kapers
Rødkålsalat med epler og svisker
Salat av klippfisk og poteter med oliven og paprika
Salat med avcado, mango og grapefrukt
Salat med avokado og røkt fisk
Salat med fetaost, løk og agurk
Salat med grønn paprika og tomat
Salat med marinert sild og nypoteter
Salat med squash, tomater og ost
Salat med søt sitron- og ingefærdressing
Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet
Sjampinjongsalat med rødbeter og eple
Syltet aubergine og tomat med koriander
Traktkantarellsalat med rødbeter
Tunfisksalat med bønner og mais