Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g beinløs klippfisk
500 g små nypoteter
2 røde paprika, renset og skåret i terninger
75 g grønne oliven, uten steiner
DRESSING:
1 dl olivenolje
2 ss rødvinseddik
1 ts malt spisskummen
1 ts paprikapulver
salt
nymalt pepper
½ dl bladpersille, grovhakket
La klippfisken renne av og legg den i en kjele med vann som dekker. Kok forsiktig opp på middels varme og la fisken trekke i 10-15 minutter, til den er mør. La fisken renne av. Når den er avkjølt nok til at du kan ta i den, renser du den for skinn og bein og river den i småbiter. Legg fiskekjøttet i en stor bolle.
Kok opp poteter og vann og la potetene koke i ca 20 minutter, til de er møre, men fortsatt faste nok til å holde formen når de skjæres i terninger. La dem renne av og avkjøles til du kan ta i dem. Skrell potetene og del dem i terninger på ca 1 cm. Ha poteter, paprika og oliven i bollen med klippfisk.
Lag dressingen: Pisk sammen olivenolje, eddik, spisskummen og paprikapulver i en liten bolle. Smak til med salt og pepper.
Hell dressingen over klippfiskblandingen og bland godt. Pynt med persille og server.
Agurk- og fetasalat med fennikel og mynte
Appelsinsalat med avocado og løk
Auberginesalat med løk og paprika
Avocado, appelsin og mandelsalat
Avokadosalat med strimlet svinekjøtt
Blandet salat med feta og grillede ferskener
Frisk salat med lettsaltet lårtunge, asparges og pepperrotkrem
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fruktsalat med jordbær og fylt sjokolade
Geitostsalat med bringebærdressing
Grønn salat med selskapserter, ristet bacon og brødkrutonger
Grønn salat med serrano-skinke og tomatvinaigrette
Høstsalat med kylling og linser
Kirsebær og fersken i god saus
Krabbesalat på artisjokkbunner
Kylling med ruccula, løvetann og bønner
Kyllingsalat med grønne bønner
Middagssalat med løk, bønner og mais
Nudelsalat med sesampasta og paprika
Pasta-, paprika- og broccoli salat
Pastasalat med frisk basilikum
Polsk rødbetsalat med marinade
Potetsalat med fransk dressing
Potetsalat med sennep og spekepølse
Rissalat med blåskjell eller tunfisk
Rødbetsalat med eple, løk og sylteagurk
Rødbetsalat med roquefort og kapers
Rødkålsalat med epler og svisker
Salat av klippfisk og poteter med oliven og paprika
Salat med avcado, mango og grapefrukt
Salat med avokado og røkt fisk
Salat med fetaost, løk og agurk
Salat med grønn paprika og tomat
Salat med marinert sild og nypoteter
Salat med squash, tomater og ost
Salat med søt sitron- og ingefærdressing
Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet
Sjampinjongsalat med rødbeter og eple
Syltet aubergine og tomat med koriander
Traktkantarellsalat med rødbeter
Tunfisksalat med bønner og mais