• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kjøttsaus

Spesialkost / Glutenfri

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

400 g kjøttdeig
1-2 ss olivenolje
2 gule løk
1-2 hvitløkfedd
½ rød paprika
1 ss maisstivelse, Maizena
1 boks (400 g) grovhakkede tomater
1 ts oregano
½-1 ts salt
1-2 krm svart pepper

Bruksanvisning

Skrell løkene og hakk dem. Skrell hvitløken. Fjern kjernene og finhakk paprika.

Brun kjøttdeigen i olivenolje i en gryte og smul den opp. Tilsett hakket løk, presset hvitløk og paprika. Strø maisstivelsen over og rør rundt. Bland i tomatene. Smak til med oregano, salt og pepper.



La kjøttsausen putre under lokk 10-15 minutter. Rør om av og til. Smak eventuelt til med mer krydder.

Bruk sausen til fyll i crêpes, lasagne, grønnsaker, på pizza eller som basis for en god suppe.

Spesialkost / Glutenfri


Sum Oppskrifter 32 funnet


Baguette

Brun saus

Eplekake

Fløtestuet sopp

Frityrrøre til fisk og skalldyr

Frokostbrød

Grove rundstykker

Grunnoppskrift til retter av kjøttdeig

Hjemmelaget pasta

Hvit saus

Hvitt formbrød

Kakebunn

Kjøttsaus

Kokoskake

Krumkaker

Lasagne

Mysli

Ostekake

Paideig

Pastasaus

Pepperkaker

Pizza med pølse

Pizzabunner

Polentagrøt

Potetterte med sitronsaus

Rabarbrapai

Sjokoladekake

Skalldyrstuing

Sprø kyllingfilet

Tomatsuppe

Tynne pannekaker

Vafler

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen