• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Sprø kyllingfilet

Spesialkost / Glutenfri

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 kyllingfileter
salt
svart pepper

Panering:
50 g smør eller margarin
1 ½ dl cornflakes
1 dl revet sveitserost
1 hvitløkfedd
½ ts oregano

Bruksanvisning

(4 personer)

Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og legg dem i en smurt ildfast form. Smelt matfettet til paneringen. Smul cornflakes med hendene. Bland smulene i fettet og tilsett revet ost, presset hvitløk og oregano. Bre blandingen over kyllingfiletene.

Stek midt i ovnen på 225 C til kyllingfiletene er gjennomstekte og paneringen har fått en fin, gyllenbrun farge, ca 20-30 minutter.

Spesialkost / Glutenfri


Sum Oppskrifter 32 funnet


Baguette

Brun saus

Eplekake

Fløtestuet sopp

Frityrrøre til fisk og skalldyr

Frokostbrød

Grove rundstykker

Grunnoppskrift til retter av kjøttdeig

Hjemmelaget pasta

Hvit saus

Hvitt formbrød

Kakebunn

Kjøttsaus

Kokoskake

Krumkaker

Lasagne

Mysli

Ostekake

Paideig

Pastasaus

Pepperkaker

Pizza med pølse

Pizzabunner

Polentagrøt

Potetterte med sitronsaus

Rabarbrapai

Sjokoladekake

Skalldyrstuing

Sprø kyllingfilet

Tomatsuppe

Tynne pannekaker

Vafler

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen