• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Fylt svinepostei

Tilbehør / Annet

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser



Fyll:
100 g svisker
2 epler
litt salvie

Postei:
3 egg
750 g magert svinekjøtt
100 g brødrasp
1 1/2 dl melk
1-2 ss klippet gressløk
saft og skall av 1/2 sitron
salt
pepper

Pynt:
100-150 g reven ost
2-3 ss kremfløte
noen svisker

Bruksanvisning

Legg sviskene i vann natten over. Ta av noen svisker til pynt. Ta ut stenene av resten. Rens og skjær eplene i båter. Dryss salvie på.

Hardkok 2 egg. Mal kjøttet en gang på kjøttkvern. Bland det med hakkede, hardkokte egg, ett rått egg, brødrasp bløtt opp i melk, gressløk, revet sitronskall og sitronsaft etter smak. Smak godt til med salt og pepper.

Smør en avlang form. Ha halvparten av kjøttet i, deretter svisker og epler og så resten av kjøttet.

Jevn ut overflaten og legg et smurt papir over. Stek posteien midt i ovnen ved 180 C i 1 time og 15 min.

Vend posteien ut av formen. Rør sammen ost og fløte og ha det på posteien. Sett den under grillen til osten er smeltet.

Server posteien varm, pyntet med svisker, med grønnsaker eller salat, og med brød og smør til.

Serveres posteien kald, bland osten med majones i stedet for fløte.

Tilbehør / Annet


Sum Oppskrifter 214 funnet


Abborkaviar

Agurksalat til fisk

Aïoli

Anchoïade

Appelsin- og sitronkrem

Aprikoschutney

Aromasmør

Avocadosmør

Bakt eple med rødløk

Basilikumeddik

Beurre blanc

Bringebæreddik

Brødboller

Bulgur

Crème Fraiche med tyttebær og gressløk

Curryketchup, hjemmelaget

Dansk leverpostei

Dillkroneeddik

Dillsmør

Duppe

Eggekrem

Eggekrem med mandler

Endivier i ostesaus

Eple- og plommechutney

Eple- og pærechutney

Eplechutney

Eplemos med vin og nøtter

Eplemyntechutney

Ertestuing med stekt løk

Estragon- og timianremulade

Estragoneddik

Estragonsmør

Fasanpostei

Fennikelsmør

Fiken- og sviskechutney

Fløtekokt hvitkål

Fransk fiskepostei

Fransk harepostei

Frijoles Refritos

Frityrstekte blomkålbuketter

Fylt svinepostei

Fårerull

Garam masala

Gazpacho kremdipp

Glasert løk

Gomme

Gremolata

Grillmiks med koriander

Grønn asparges med saus

Grønn pepperkornsmør

Grønnsakfat med ost

Grønt pepperfruktsmør

Grønt smør

Gåseleverpostei

Helstekt løk

Het chutney

Hjemmelaget julesennep

Hummersmør

Hvitløkeddik med mynte

Hvitløksgress

Hvitløksmør

Hønseleverpostei

Hønsepostei

Juleleverpostei

Kald rømmesaus med sopp

Kalvesylte

Kanelsukker

Kapersmajones

Karamellisert hvitløk

Karrismør

Karsesmør

Kaviarsmør

Kikertpure

Kjøttpaté à la Lyon

Kjøttpostei med krydderurter

Kjøttpostei med sjampinjonger

Knuste oliven

Korallsmør

Koriander-chutney

Krepsesmør

Kryddermiks med sitron og urter

Kryddersmør

Krydret fenikkel

Krydret rom-smør

Kyllingleverpostei

Kålrotstappe

Lammeleverpostei

Lammerull

Lever- og kjøttpostei

Leverpostei med ansjos

Leversauté

Libanesisk puré av grillede auberginer

Limepickles, sterk

Løk i tomatsaus

Madeiragelé

Mager leverpostei

Maisrelish

Maque Choux

Marinert hvitløkfedd

Marinert purre

Marinerte bønner

Marinerte oliven

Matze-boller

Melisglasur

Mokkakrem

Mors kjøttpostei

Myntechutney

Mynteeddik

Nedlagt sitron

Niter kebbeh-kryddersmør

Normannasmør

Norzolakrem

Oksepostei

Oliven i marinade

Oliven- og hvitløkmiks

Olivensmør

Olivensnacks

Oreganoeddik

Ovnsbakt hel hvitløk

Ovnsbakte tomater

Ovnsstekte rotfrukter

Ovnstekte tomater

Paprikasmør

Parisersmør

Parmesan- og hvitløkmiks

Peanøttsmør

Pepperrotsmør

Peppersalt

Peprete urter

Persillesmør

Persisk krokan

Plommechutney

Polenta

Polsk kalvepostei

Portvingelé

Posteikrydder

Provencalsk grønnsakrøre

Provence-smør

Purre i eggestand

Pærechutney

Ras el hanout

Ravigotte-smør

Rekesmør

Ristet krydder- og nøtteblanding fra Egypt

Rogndipp

Roquefort- og peppersmør

Roquefortsmør

Rose-smør

Rosmarin- og hvitløksmør

Rouille

Rullesylte

Rød surkål

Rødbeter med hvitløkkrem

Rødkål

Rødkål med rosiner

Rødvinsmør

Safransmør

Salmoriglio

Saltagurker

Sandefjordsmør

Sellerigrateng

Sennepskrem

Sennepsmør

Sennepspickles

Sitronkrem

Sitronmelisseeddik

Sitronsild

Sitronsmørkrem

Sitronsopp

Sjokoladekrem

Skogsbæryoghurt med sennep og aquevit

Slangeagurk med dill

Slangeagurk med gulrøtter

Smørstekte auberginer med rømme

Solbæreddik

Solbæreddik

Sommergrateng

Sopp og tomatblanding

Sopp- og løkfres

Soppsmør

Spaghetti med tomat

Spennende rødkål

Spinatanretning med blomkål

Spinatgrateng med ost

Stangselleri med bacon

Stekt bønnemos

Stikkelsbærchutney

Stjerneanissukker

Stuet purre

Sukkerlake til drinker

Surkål

Surkål, gjæret

Sylte

Sylte av skinkeknoke

Syltet ingefær

Syltet julelaks

Syltet laks

Tapenade

Tomat- og eplesmør

Tomat-, hvitløk- og estragonrelish

Tomatmos

Tomatsmør

Torskerognkaviar

Trøffelsmør

Tysk svinesylte

Tyttebærrømme

Tørking av laurbærblader

Tørking av rosmarin

Tørking av timian

Ungarsk surkålgryte

Urte- og hvitløkmiks

Urterømme

Urtesmør

Vaniljesukker

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen