Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g små plommetomater 2 store hvitløkfedd, presset 4 vårløk, finhakket 1 ss hakket frisk estragon 1 ss balsamicoeddik 2 ss extra virgin olivenolje salt nykvernet svart pepper
Skjær tomatene i to og hakk dem grovt. Pass på å få med all saften. Ha tomathakket i en bolle og rør inn presset hvitløk, vårløk og estragon. Tilsett eddik og olje og smak til med salt og pepper og bland godt. Denne relishen bør stå i romtemperatur i minst 4 timer for at smakene skal utvikle seg godt. Passer godt til de fleste typer grillet kjøtt, kylling eller fisk.
Crème Fraiche med tyttebær og gressløk
Kryddermiks med sitron og urter
Libanesisk puré av grillede auberginer
Ristet krydder- og nøtteblanding fra Egypt
Skogsbæryoghurt med sennep og aquevit
Smørstekte auberginer med rømme