• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Fisk i risrand

Tilbehør / Ris

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

250 g langkornet ris
2 ts salt pr. l vann
2 ss smør eller margarin
100 g reven ost
500 g fiskefilet
1 finhakket løk
2 ss olje
4 tomater
100 g sjampinjonger
1 1/2 dl hvitvin
skall av 1/2 sitron
salt
pepper
halve sitronskiver og persille til garnering

Bruksanvisning

Kok risen 12-15 minutter i lettsaltet vann. Hell kokevannet av og spyl risen med kaldt vann. Smelt smøret og damp risen i det. Rør inn reven ost.

Fyll risen i godt smurt randform. Hold den varm.

Vask fiskefileten og skjær den i porsjonsstykker. Fres løk i olje. Flå tomatene og del dem i fire. Legg dem i gryten til løken sammen med sjampinjonger i skiver.

Spe med hvitvin og la grønnsakene dampe til tomatene begynner å falle sammen.

Legg fiskeskivene i gryten. Dryss på salt og pepper og revet sitronskall. La det hele surre til fisken er ferdig.

Server risranden hvelvet på fat med fiskestuingen i midten. Dryss persille over fisken og legg halve sitronskiver rundt risranden,

Tilbehør / Ris


Sum Oppskrifter 118 funnet


Alfredos risotto

Ananasris

Appelsinris

Arabisk ris

Bakt ris fra Alicante

Bananer på risseng

Basmatiris med nøtter

Couscous

Dampkokt ris

Egg og ris med rekesaus

Egg på risseng

Enkel risotto

Epleris

Fennikel i ris

Fisk i risrand

Fiskerisotto fra Portugal

Frityrstekte risboller

Frityrstekte riskaker

Grønn ris

Grønnsakspaella

Hummer på risseng

Indisk risrett med reker

Indisk tomatris

Iransk pilaff med lam

Italiensk rissalat

Kalvemedaljonger på ris

Kalveragu i risrand

Karriegg med ris

Karriris med mandler

Kheer

Kitchiri

Kjøttboller med karriris

Kokosris

Kokt ris med tyttebær og fløte

Krydret risrett à la Hong Kong

Krydret risrett med sjøkreps

Kylling-risotto

Lever-risotto

Louisiana ris

Løk og ris

Løskokt ris

Marokkansk ris med tørket frukt og nøtter

Meksikansk ris

Minnesota-ris

Nasi goreng

Oksefilet med ris

Orientalsk ris

Paella

Paella Alicante

Paella Valenciana

Paprikaschnitzel med ris

Pilaff

Pilaff med kyllinglever

Pilaff med reker

Pilaffris

Ridende engler

Ris i grønnsaker

Ris med and og pølse

Ris med bønner

Ris med friske krydderurter

Ris med fylde

Ris med grønne erter

Ris med linser og løk

Ris med mango

Ris med reker og skinke

Ris med sopp

Ris og bønner

Ris og erter med pølser

Ris pilaff

Ris- og tunfisksalat

Risengrynspannekaker

Risfylte paprikafrukter

Risgryte med bacon

Risnudelruller med kylling

Risotto

Risotto alla Milanese

Risotto i kål

Risotto med fisk og reker

Risotto med grønne erter

Risotto med kjøttdeig

Risotto med pølse

Risotto med skalldyr

Risotto med sopp

Risotto med vri

Rispanne med reker

Rispanne med strimlet egg

Rispilaff med lammelever

Rispudding

Risrand med reker og sopp

Risrett a la Bastian Dahl

Rissalat fra India

Rissalat fra Sevilla

Rissalat med mais og erter

Rissalat med paprika

Rissalat med sorte oliven

Rizogalo

Rød ris

Røkt koljerisotto

Safran- og kardemommeris

Safranris

Sitronris

Sitronris med fisk

Sjampinjongris med kalvekjøtt

Skalldyrrisotto

Spansk risotto

Stekt ris

Stekt ris med egg

Stekt ris med laks

Stekt ris spesial

Stekt Thai-ris med kylling

Store kjøttboller på ris

Sushiris

Svart ris

Tomatris og bønner

Tyrkisk pilaff med lammekjøtt

Vegetarrisotto

Villris-risotto

Yangzhou ris

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen