• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Stekt ris spesial

Tilbehør / Ris

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

50 g reker uten skall
50 g kokt skinke
3 egg
1 ts salt
2 vårløk, finhakket
4 ss vegetabilsk olje
125 g erter
1 ss lys soyasaus
1 ss kinesisk risvin eller tørr sherry
450 g kokt ris

Bruksanvisning

Tørk rekene med kjøkkenpapir. Skjær skinken i små terninger på størrelse med erter.

Knekk eggene i en bolle, ha i en klype salt og litt finhakket vårløk. Pisk lett med gafel slik at alt blandes godt. Sett til side.

Varm en wok og ha i halvparten av oljen. Når den er varm, tilsetter du erter, reker og skinke og freser under omrøring i 1 minutt. Deretter tilsetter du soyasaus og vin. Ta det opp og hold det varmt.

Varm resten av oljen og stek eggerøren lett. Tilsett ris og rør godt slik at alle korn skilles fra hverandre. Tilsett salt, vårløk, reker, skinke og erter. Bland godt.

Tilbehør / Ris


Sum Oppskrifter 118 funnet


Alfredos risotto

Ananasris

Appelsinris

Arabisk ris

Bakt ris fra Alicante

Bananer på risseng

Basmatiris med nøtter

Couscous

Dampkokt ris

Egg og ris med rekesaus

Egg på risseng

Enkel risotto

Epleris

Fennikel i ris

Fisk i risrand

Fiskerisotto fra Portugal

Frityrstekte risboller

Frityrstekte riskaker

Grønn ris

Grønnsakspaella

Hummer på risseng

Indisk risrett med reker

Indisk tomatris

Iransk pilaff med lam

Italiensk rissalat

Kalvemedaljonger på ris

Kalveragu i risrand

Karriegg med ris

Karriris med mandler

Kheer

Kitchiri

Kjøttboller med karriris

Kokosris

Kokt ris med tyttebær og fløte

Krydret risrett à la Hong Kong

Krydret risrett med sjøkreps

Kylling-risotto

Lever-risotto

Louisiana ris

Løk og ris

Løskokt ris

Marokkansk ris med tørket frukt og nøtter

Meksikansk ris

Minnesota-ris

Nasi goreng

Oksefilet med ris

Orientalsk ris

Paella

Paella Alicante

Paella Valenciana

Paprikaschnitzel med ris

Pilaff

Pilaff med kyllinglever

Pilaff med reker

Pilaffris

Ridende engler

Ris i grønnsaker

Ris med and og pølse

Ris med bønner

Ris med friske krydderurter

Ris med fylde

Ris med grønne erter

Ris med linser og løk

Ris med mango

Ris med reker og skinke

Ris med sopp

Ris og bønner

Ris og erter med pølser

Ris pilaff

Ris- og tunfisksalat

Risengrynspannekaker

Risfylte paprikafrukter

Risgryte med bacon

Risnudelruller med kylling

Risotto

Risotto alla Milanese

Risotto i kål

Risotto med fisk og reker

Risotto med grønne erter

Risotto med kjøttdeig

Risotto med pølse

Risotto med skalldyr

Risotto med sopp

Risotto med vri

Rispanne med reker

Rispanne med strimlet egg

Rispilaff med lammelever

Rispudding

Risrand med reker og sopp

Risrett a la Bastian Dahl

Rissalat fra India

Rissalat fra Sevilla

Rissalat med mais og erter

Rissalat med paprika

Rissalat med sorte oliven

Rizogalo

Rød ris

Røkt koljerisotto

Safran- og kardemommeris

Safranris

Sitronris

Sitronris med fisk

Sjampinjongris med kalvekjøtt

Skalldyrrisotto

Spansk risotto

Stekt ris

Stekt ris med egg

Stekt ris med laks

Stekt ris spesial

Stekt Thai-ris med kylling

Store kjøttboller på ris

Sushiris

Svart ris

Tomatris og bønner

Tyrkisk pilaff med lammekjøtt

Vegetarrisotto

Villris-risotto

Yangzhou ris

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen