Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g smør eller margarin
1 3/4 dl sukker
2 egg
3 1/2 dl hvetemel
2 ts bakepulver
100 g hasselnøttkjerner
100 g valnøttkjerner
2 bananer
2 ss sitronsaft
1/4 l fløte
Rør smør og sukker hvitt. Tilsett eggene et av gangen.
Hakk nøttekjernene, ta halvparten til side.
Sikt hvetemel og bakepulver, rør det inn i smørrøren skiftevis med 100 g hakkede nøtter, 2 mosede bananer og 2 ss sitronsaft.
Smør en randform eller en vanlig bløtkakeform med smeltet smør. Dryss 50 g nøttekjerner i og fyll røren i formen. Stek kaken ved 175 C ca 45-50 minutter.
Vend kakene på bakerist og avkjøl den. Del den i 2 eller 3 lag. Visp fløten stiv og legg den mellom lagene. Ha også krem på toppen av kaken.
Pynt med resten av de hakkede nøttene og bananskiver dyppet i sitronsaft
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake