Flere resulteter finnes under oppskriften
175 g smør
50 g sukker
1 ts vaniljesukker
60 g hakkede dadler
150 g hvetemel
2 ss kakao
1 ts bakepulver
50 g cornflakes
100 g melis
2 ts kakao
vann
12 cocktailbær
Rør smør og sukker hvitt. Tilsett vaniljesukker og dadler.
Sikt mel, kakao og bakepulver og knus cornflakes litt. Bland dette i smøret med hendene.
Del deigen i små stykker og press dem sammen til små rundinger som settes med litt avstand mellom på en smurt plate.
Stek dem midt i ovnen ved 180 C i 20-25 minutter. De har lett for å gå i stykker mens de er varme. Sett kakene på rist til de er helt kalde.
Rør sammen melis, kakao og vann til passe tykk glasur. Ha litt glasur på hver kake og sett en cocktailbær på toppen.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake