Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g mykt smør
70 g hvitt sukker
70 g brunt sukker
¼ ts salt
½ ts vaniljesukker
2 egg
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
75 g pekan- eller valnøttkjerner
100 g sjokoladespon eller hakket kokesjokolade
(25 stk)
Forvarm stekeovnen til 200 C. Kle to bakeplater med bakepapir.
Rør smør, hvitt og brunt sukker, salt og vaniljesukker til en luftig smørkrem. Rør inn eggene. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det i smørkremen.
Hakk valnøttkjernene og vend dem og sjokoladespon eller hakket sjokolade i røren.
Sett røren på bakeplatene med to spiseskjeer. La det være godt mellom kakene. Stek en plate om gangen på midterste rille i 10-12 minutter. Avkjøl kakene på rist.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake