Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g hasselnøttkjerner
2 ss hvetemel
2 ts bakepulver
6 egg
3 dl sukker
Fyll:
2 dl kremfløte
5 dl vaniljekrem
Pynt:
4 dl kremfløte
ca. 5 dl av forskjellig bær og frukt
Mal nøttene og bland dem med hvetemel og bakepulver. Visp eggene sammen og bland i sukkeret og nøtteblandingen. Hell røren i en godt smurt og papirkledd form, 26 cm i diameter.
Stek kaken i nedre del av ovnen ved 150 C i 50-60 min. Avkjøl.
Del kaken i to eller tre lag. Pisk fløten til fyllet, bland den lett med vaniljekrem og fordel dette mellom lagene. Pisk kremen til pynt. Legg bærene på i et pent mønster, fordelt på sort, og sprøyt kremen rundt og oppå kaken.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake