Flere resulteter finnes under oppskriften
1 torskefilet med skinn, ca 1 kg
500 g sjampinjonger
1 dl olivenolje
1 sitron
4 fedd hvitløk
hakket persille
salt
nykvernet svart pepper
Skjær bort alle ben på fileten. Legg torsken i en ildfast form med skinnsiden opp. Dryss på salt og pepper.
Finhakk hvitløk og persille. Skjær soppen i skiver. Vend dette inn i olje, press sitronsaft over og fordel rundt fiskestykket.
Sett fisken i ovn på 250 C og bak den ca 10 minutter, litt avhengig av tykkelsen på fiskefileten.
Server med kokte grønnsaker eller salat.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt