• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Torskekabaret

Fisk / Torsk

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 kg torsk
ta til hver liter vann:
1 ss salt
1-2 ss eddik
3 hvite pepperkorn
5 allehåndekorn
1 laurbærblad
dill

gele:
1 liter fiskekraft
12 plater gelatin
2-3 eggehviter

pynt:
1-2 hardkokte egg i skiver
dill/persille
bladsalat

Bruksanvisning

Fisken kan kokes hel eller i stykker. Rens og skyll fisken, kok den i 20-30 minutter hvis det er stor fisk, 12-15 minutter for middels stor fisk og 8-10 minutter hvis det er liten fisk. Fjern skinn og ben og del fisken opp i stykker.

Skum fettet av fiskekraften, sil og klar kraften og smak til.

Skyll formen som skal brukes med vann.

Hell et tynt lag gelé på bunnen av en stor eller flere små former. La geléen stivne.

Legg så på egg og kryddergrønt og slå et tynt lag gelé som får stivne.

Legg på fiskestykkene og hell forsiktig så mye gelé over at den dekker fisken. Sett retten kaldt så den stivner helt.

Hvelv ut geléen og pynt med salat og persille eller dill. Hvis det er vanskelig å få geléen ut av formen kan den dyppes et øyeblikk i varmt vann.

Server med majones, remulade eller skarp saus.

Fisk / Torsk


Sum Oppskrifter 153 funnet


Anisstekt torsk med pytt i panne

Avkokt torsk

Bakt torsk

Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus

Boknafisk

Brandade de Morue

Brasert torskefilet med sjampinjong

Brun torskesuppe

Ceviche

Dampet torskefilet med reker og blåskjell

Eksotisk torsk

Fersk torsk med lever

Fiskefarse av torsk

Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones

Fiskegryte fra Koster

Fiskekroketter

Fiskemousse

Fiskepudding med reker

Fiskerett fra Bombay

Five-Spice torsk

Florentinertorsk

Foliekokt torsk

Fransk torskerett

Friterte torsketunger

Frityrkokt torskefilet med safranris

Gratinert fiskeanretninger

Grillet torsk i pita

Grillet torsk med anis og yoghurt

Grillstekt torsk med rekesaus

Hvitløkfisk fra Provence

Italiensk torskeragu

Italiensk torskerett

Kaviar av torskerogn

Kokt juletorsk

Kokt lever

Kokt rogn

Kokt skrei

Kokt torsk, lever og rogn

Kokt torskehode

Kokt torskerogn

Kokte torsketunger

Krydret torsk

Krydret torskegryte

Lasagne med torsk

Limemarinert torsk

Marinert torsk

Mesterkokkens torsk

Nyttårstorsk

Omelett med torskerogn

Orientalsk torskerett

Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør

Ovnsbakt torsk

Ovnsbakt torsk à la Spetses

Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges

Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk

Ovnsfisk med rømme

Ovnsstekt torsk med smakelig pynt

Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp

Ovnsstekt torskefilet

Panert torskerogn

Paprikatorsk

Persetorsk

Prinsefisk

Provencalsk torsk

Pyntet torskesufflé

Ristede torskeskiver

Rogn med kaviarsmak

Rognkaker

Rød torskegryte

Røkerumpe

Røkt torsk

Salat med torskerogn

Saltbakt torsk med basilikumsaus

Salte torskeboller med hvitløkmajones

Saltfiskball

Sitrongravet torsk på polynesisk vis

Skinnstekt torsk

Skrei a la Marseillaisse

Skrei provencal

Skrei på belgisk

Skrei på fransk

Skreimølje

Spansk torsk

Spansk torskerett

Sprøstekt skrei med timiansaus

Sprøstekt torsk med rødvinssaus

Sprøstekt torskehode i rømmesaus

Steketorsk med bacon og eplesaus

Stekt torsk

Stekt torsk med fem krydder

Stekt torsk med hvitløk og potetpuré

Stekt torsk med ingefærsjy

Stekt torsk med koriander og risotto

Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding

Stekt torsk med tomatsaus

Stekte torsketunger

Suppe på torsketunger og byggryn

Sydfransk torsk

Tandooristekt torsk

Thailandske fiskeburgere

Tomat-torsk med båndspaghetti

Torsk i folie

Torsk i form med asparges

Torsk i karri

Torsk i serveringskar

Torsk i sitron-urtesaus

Torsk i sopp- og skalldyrsaus

Torsk i tomatris

Torsk i tomatsaus

Torsk med ansjos

Torsk med appelsinsaus

Torsk med eggesaus

Torsk med kapers

Torsk med nudler

Torsk med persilledekke

Torsk med purre

Torsk med purre og løk

Torsk med sennep- og osteskorpe

Torsk med sennepsaus

Torsk med sitron- og persillesjy

Torsk med sopp og bambusskudd

Torsk med sprøtt sennepslokk

Torsk og bønner

Torsk på druen

Torsk stekt i hvitløk

Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus

Torskeboller med hvitløksmajones

Torskecurry med kokosnøttmelk

Torskefilet med brune bønner

Torskefilèt med eggesmør

Torskefilet med grønnsaker

Torskefileter eller -skiver stekt i panne

Torskefileter med ansjos og kryddergrønt

Torskegryte med tomater

Torskekabaret

Torskelever

Torskemølje

Torskepakke på grill

Torskerogn i form

Torskerogn stekt i panne

Torskerognkaker

Torskerognkaviar

Torskesalat i grønn saus

Torskeskiver med kardemomme

Torskeskiver pyntet til trengsel

Torskestuing

Torskesufflé

Torsketortilla

Torsketunger i saus

Urtebakt torsk

Urtebakt torskerygg

Vinmarinert torskefilet

Walisisk torsk

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen