Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg torskefilet
1 ss ingefærrot
1 ss lime, grovhakket med skallet på
2 ss sitrongress, grovhakket
1 ss sjalottløk, grovhakket
10 små røde chili
2 ss tørkede reker eller 100 g ferske reker
3 ss peanøtter
2 ss sitronsaft
2 ss fiskesaus
1 ss sukker
ferske blader av koriander til pynt
soyaolje til steking
Kutt ingefærrot i strimler. Lime, sitrongress, sjalottløk og chili skjæres i små skiver. Alt blandes i en bolle.
Bland deretter fiskesaus, sukker og sitronsaft til en saus som helles over grønnsakene. Til sist heller du i peanøtter og de tørkede rekene. Bruker du ferske reker, bruner du dem i stekepannen før de helles i grønnsaksblandingen med ekstra sukker, sitronsaus eller fiskesaus.
Stek fisken i store stykker til den blir gyllenbrun, og legg den på et fat. Hell så grønnsaksblandingen over fisken og pynt med korianderblader. Serveres med ris.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt