• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Eggerøre med matze (Matzebra)

Internasjonale / Kosher

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

3 egg
2 plater matze, usyret påskebrød
1 ss smør
salt

Bruksanvisning

Bryt matzen i små biter, som dynkes med vann. La bitene stå og trekke en liten stund. De må ikke være vasstrukne!

Pisk eggene, tilsett salt og ha i matze-bitene.

Smelt smøret i pannen, ha blandingen i og stek den noen minutter. Vend på eggerøren. Når massen er nesten stivnet, tas pannen av varmen, og retten serveres med det samme.

Internasjonale / Kosher


Sum Oppskrifter 15 funnet


Kosher-kjøkkenet

Boller med birkesfyll (Homen-taschen)

Bras i sur-søt saus

Brun bønnesuppe (Raissacks)

Eggerøre med matze (Matzebra)

Eplemos med vin og nøtter (Charoses)

Forloren hare (Klops)

Frityrstekte kikertkaker (Falafel)

Fylt fisk med pepperrot (Gefillte Fish mit Chein)

Hønseleverpostei (Gehackte Hühnerleiber)

Matze-boller (Matze-kneidlach)

Oksekjøtt med gulrøtter (Tzimmes)

Perlegrynsuppe (Krubnik)

Potet-lapper (Latkes)

Saltagurker

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen