• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Hønseleverpostei (Gehackte Hühnerleiber)

Internasjonale / Kosher

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

350 g hønselever
1 løk
2 smilende egg
¾ dl smeltet hønsefett, annet animalsk fett kan brukes, ikke smør
salt
pepper

Bruksanvisning

Fjern hinner etc fra leveren. Smelt 1/3 av fettet i stekepannen. Skrell løken, skjær den grovt opp og stek den klar og svakt gyllen. Ta den opp med gaffel. Vend leveren i fettet. Den må ikke bli for hardstekt. Den skal være svakt rosa inni. Ha leveren og stekeskyen over i en stor bolle. Tilsett løk, smilende egg (se egen oppskrift) og resten av fettet, som på forhånd er smeltet.

Rør massen godt sammen med mikser. Smak til med salt og pepper og rør godt om på ny. Leverposteien må ikke bli helt moset. Det er bare en fordel at det finnes noen leverbiter her og der i den.

Server posteien for eksempel i en keramikkbolle. Spises lunken med grovbrød til eller kald som pålegg. I kjøleskapet holder den seg i 4-5 dager.

Internasjonale / Kosher


Sum Oppskrifter 15 funnet


Kosher-kjøkkenet

Boller med birkesfyll (Homen-taschen)

Bras i sur-søt saus

Brun bønnesuppe (Raissacks)

Eggerøre med matze (Matzebra)

Eplemos med vin og nøtter (Charoses)

Forloren hare (Klops)

Frityrstekte kikertkaker (Falafel)

Fylt fisk med pepperrot (Gefillte Fish mit Chein)

Hønseleverpostei (Gehackte Hühnerleiber)

Matze-boller (Matze-kneidlach)

Oksekjøtt med gulrøtter (Tzimmes)

Perlegrynsuppe (Krubnik)

Potet-lapper (Latkes)

Saltagurker

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen