• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Forloren hare (Klops)

Internasjonale / Kosher

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

500 g oksekarbonade, ikke for mager
1 løk
1 egg
1 ss hvetemel
2 ss vann
2 hvitløkfedd
salt
pepper
1 hardkokt egg
3 ss smeltet okse- eller hønsefett, evt vegetabilsk margarin

Bruksanvisning

Rør karbonadedeigen sammen med pisket egg og rør deretter i finhakket eller revet løk. Tilsett mel, vann, finhakket hvitløk og krydder. Rør farsen godt.

Skrell det hardkokte egget og pakk det inn i farsen. Smør fett på en ovnspanne og plasser klopsen midt på. Sett pannen i stekeovnen ved 250 C og la klopsen bli brun, ca 8 minutter.

Skru ned varmen til ca 160 og stek videre i ytterligere 35-40 minutter. Skjær klopsen i skiver og server retten med stekesky og kokte poteter til.

Internasjonale / Kosher


Sum Oppskrifter 15 funnet


Kosher-kjøkkenet

Boller med birkesfyll (Homen-taschen)

Bras i sur-søt saus

Brun bønnesuppe (Raissacks)

Eggerøre med matze (Matzebra)

Eplemos med vin og nøtter (Charoses)

Forloren hare (Klops)

Frityrstekte kikertkaker (Falafel)

Fylt fisk med pepperrot (Gefillte Fish mit Chein)

Hønseleverpostei (Gehackte Hühnerleiber)

Matze-boller (Matze-kneidlach)

Oksekjøtt med gulrøtter (Tzimmes)

Perlegrynsuppe (Krubnik)

Potet-lapper (Latkes)

Saltagurker

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen