Flere resulteter finnes under oppskriften
65 g smør 65 g hvetemel 2 ½ dl kremfløte 35 g sukker 4 egg 50 g mandler smør og kavring til formen - jordbærsyltetøy eller rød saus
Smelt smøret i en kjele, ha i mel og spe med varm fløte, litt om gangen. Ha i sukker og avkjøl blandingen. Skåld og hakk mandlene og tilsett dem. Skill eggene og rør plommene inn i røren. Stivvisp eggehvitene og bland dem forsiktig i. Smør formen ekstra godt og dryss den eventuelt med litt kavring eller semulegryn. Fyll i røren, formen skal være ¾ full. Sett formen på en rist i en egnet kjele og fyll på varmt vann. Leggs murt aluminiumsfolie litt romslig over formen. Kok opp og la puddingen trekke ved kokepunktet i ca 1 time. Sett deretter puddingen i stekeovnen ved 180-200 C i ca 15 minutter. Løsne puddingen rundt kanten og hvelv den forsiktig på varmt fat. Server den straks med jordbærsyltetøy eller god rød saus, gjerne tilsatt hele bær.
Aleksandrapudding (Møre og Romsdal)
Byggmelspudding (Møre og Romsdal)
Byggrynsdessert (Møre og Romsdal)
Eple i karamellsaus (Sogn og Fjordane)
Epler i karamellsaus (Vest-Agder)
Fromasj med sjokolade (Rogaland)
Gammeldags madeirakrem (Hordaland)
Gammeldags tyttebærdessert (Troms)
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus (Sør-Trøndelag)
Jordbærsuppe med grønn pepper (Akershus)
Kokaost fra Budal (Sør-Trøndelag)
Løpsønn fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Løvepudding fra Aulestad (Oppland)
Mandelkjernepudding med rød saus (Aust-Agder)
Minuttpudding (Sogn og Fjordane)
Måneskinnspudding (Sogn og Fjordane)
Prinsessepudding (Sør-Trøndelag)
Rabarbragelé (Møre og Romsdal)
Rabarbrakompott (Sogn og Fjordane)
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem (Oslo)
Ris med tyttebær og melk (Telemark)
Rosenpudding fra Skjeberg (Østfold)
Rå eplepudding (Sogn og Fjordane)
Råmelkspudding med kanel og rødvinstrukne pærer (Akershus)
Sjokoladeris (Møre og Romsdal)
Surmelkspudding (Sogn og Fjordane)
Sviskekompott (Sogn og Fjordane)
Sviskekompott fra Røros (Sør-Trøndelag)
Søkkrike bypiker fra Sandefjord (Vestfold)
Tilslørte bondepiker fra Stange (Hedmark)
Tyttebærgraut fra Røros (Sør-Trøndelag)