• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Grillet sei

Fisk / Sei

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

Det er ingen ingredienser.

Bruksanvisning

Grilltiden:

Avstand fra steketid (på fra glørne hver side):

Skiver og fileter: 6-7 cm - 4-7 min

Hel fisk på ca 300 g: 10-15 cm - 6-10 min

Hel fisk på ca 1 kg: ca 15 cm - 15-20 min

Grilles i dobbelrist. Fisken er ferdig når fiskekjøttet løsner fra bena.

For at fiskekjøttet ikke skal sette seg ved, er det viktig å pensle fiskeskivene med olje eller smør. Grill dem gyllenbrune på hver side. Dryss på salt og pepper når de er ferdig grillet.

Fiskeskivene blir ekstra saftige og smakfulle hvis de får trekke i en marinade i ca 1 time før grilling.

Marinade:

4 ss olje

4 ss sitronsaft

1 liten revet løk

5 knuste pepperkorn

1 fedd presset hvitløk

2 ts salt

Bland alle ingrediensene og hell marinaden over fisken.

Agurksalat lager du lett ved å høvle en slangeagurk i tynne skiver. Bland lett med et beger Créme Fraiche. Smak til med salt. Anrett i bolle med salatblader og finklippet dill.

Som tilbehør til fisken kan det serveres en frisk agurksalat og kokte poteter

Fisk / Sei


Sum Oppskrifter 43 funnet


Anisstekt sei med pytt i panne

Dampet sei

Dampet sei med fennikel og fløtesaus

Dampet sei med tomat- og olivensalsa

Fisk i porsjonspakke

Gammelsei fra Salten (Rødsei)

Grillet sei

Grillet sei i pita

Grillet seifilet med tomater og ost

Grove seikaker med dill og sennepssaus

Kald kokt småsei med rømme og gressløk

Kokt lever

Ovnsbakt persillesei

Ovnsstekt sei med smakelig pynt

Panert seifilét med kald urtesaus

Pasta med sei, tomat og basilikum

Sei i folie

Sei i form med hvitløk og grønnsaker

Sei i rømmesaus

Sei i tomatkarri

Sei i wok

Sei med chili, blåskjell og hjerteskjell

Sei med kalvekraft og hvitløk

Seibiff

Seibiff med gult og rødt

Seibiff med løk

Seifilet i form

Seifilet med grønnsaker

Seifilet med purre

Seifilet med tomat

Seifilét og potet i form

Seifileter eller - skiver stekt i panne

Seikaker

Seikaker med persillesaus

Seikaker med spinat- og løksalat

Seilaks

Sesampanert sei

Småsei i fløtestuing

Stekt sei

Stekt seifilét med karrisaus

Surf´n ´turf

Tandooristekt sei

Urtekrydret sei

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

Statistikk

© 2010-2023 Jannik Bloch Rasmussen