• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Ovnsstekt sei med smakelig pynt

Fisk / Sei

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 stor pakke fypfryst sei, ca 450 g
sitron
egg
griljernmel eller malt brød
salt
hvitpepper
smør eller margarin

Pynt:
2 purrer
vann
salt
2 hardkokte, hakkede egg
1 ss kapers
dill

Bruksanvisning

La fiskeblokken være halvtint, eller vel så det.

Drypp sitron over fisken og pensle med sammenpiskede egg. Vend fisken i griljernmel samt salt og pepper, og legg den i et godt smurt ildfast fat.

Topp med smørklatter og sett fisken i ovnen. Øs et par ganger med smørkraften som danner seg. La fisken stå i ovnen ved 225 C til den er gjennomstekt, ca 40 minutter.

Skjær purren i ringer og kok den såvidt mør i lettsaltet vann. La den renne av. Bland purren med hakket egg og kapers.

Pynt fisken og fatet med purreblandingen ved servering. Topp med klippet eller oppdelt dill.

Server gjerne bakte poteter siden ovnen likevel er varm. Du trenger 45-60 minutters baketid, alt etter størrelsen.

Fisk / Sei


Sum Oppskrifter 43 funnet


Anisstekt sei med pytt i panne

Dampet sei

Dampet sei med fennikel og fløtesaus

Dampet sei med tomat- og olivensalsa

Fisk i porsjonspakke

Gammelsei fra Salten (Rødsei)

Grillet sei

Grillet sei i pita

Grillet seifilet med tomater og ost

Grove seikaker med dill og sennepssaus

Kald kokt småsei med rømme og gressløk

Kokt lever

Ovnsbakt persillesei

Ovnsstekt sei med smakelig pynt

Panert seifilét med kald urtesaus

Pasta med sei, tomat og basilikum

Sei i folie

Sei i form med hvitløk og grønnsaker

Sei i rømmesaus

Sei i tomatkarri

Sei i wok

Sei med chili, blåskjell og hjerteskjell

Sei med kalvekraft og hvitløk

Seibiff

Seibiff med gult og rødt

Seibiff med løk

Seifilet i form

Seifilet med grønnsaker

Seifilet med purre

Seifilet med tomat

Seifilét og potet i form

Seifileter eller - skiver stekt i panne

Seikaker

Seikaker med persillesaus

Seikaker med spinat- og løksalat

Seilaks

Sesampanert sei

Småsei i fløtestuing

Stekt sei

Stekt seifilét med karrisaus

Surf´n ´turf

Tandooristekt sei

Urtekrydret sei

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen