• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Seikaker

Fisk / Sei

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 kg sei
15 g potetmel
2 ts salt
1/2 l melk
30 g margarin
100 g matfett til bruning

saus:
80 g margarin
80 g melk
1 l fiskekraft
60 g løk
salt

Bruksanvisning

Skrap og vask fisken. Tørk fisken i et klede. Skjær ut filetene og fjern skinnet. Skjær opp fisken i passe biter og mal den seks ganger på kvern sammen med potetmel og salt. Ta farsen over i et trau og arbeid den godt. Spe med kald melk litt etter litt. Ha i smeltet og avkjølt smør når deigen er omtrent ferdigspedd. Stek prøvekake.

Lag runde og litt flate kaker og brun dem pent i matfett. Legg dem så i ferdig, brun fiskesaus og la dem trekke i ca 10 minutter sammen med finhakket løk.

Fisk / Sei


Sum Oppskrifter 43 funnet


Anisstekt sei med pytt i panne

Dampet sei

Dampet sei med fennikel og fløtesaus

Dampet sei med tomat- og olivensalsa

Fisk i porsjonspakke

Gammelsei fra Salten (Rødsei)

Grillet sei

Grillet sei i pita

Grillet seifilet med tomater og ost

Grove seikaker med dill og sennepssaus

Kald kokt småsei med rømme og gressløk

Kokt lever

Ovnsbakt persillesei

Ovnsstekt sei med smakelig pynt

Panert seifilét med kald urtesaus

Pasta med sei, tomat og basilikum

Sei i folie

Sei i form med hvitløk og grønnsaker

Sei i rømmesaus

Sei i tomatkarri

Sei i wok

Sei med chili, blåskjell og hjerteskjell

Sei med kalvekraft og hvitløk

Seibiff

Seibiff med gult og rødt

Seibiff med løk

Seifilet i form

Seifilet med grønnsaker

Seifilet med purre

Seifilet med tomat

Seifilét og potet i form

Seifileter eller - skiver stekt i panne

Seikaker

Seikaker med persillesaus

Seikaker med spinat- og løksalat

Seilaks

Sesampanert sei

Småsei i fløtestuing

Stekt sei

Stekt seifilét med karrisaus

Surf´n ´turf

Tandooristekt sei

Urtekrydret sei

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen