• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Seibiff med gult og rødt

Fisk / Sei

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

600 g seifilet
3 ss hvetemel
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 løk
2-3 ss smør
3-4 dl vann

Gulrotstuing:
500 g skrelte gulrøtter
vann
2 ts salt
2 ss smør
3-4 ss hvetemel
4 dl melk
salt
revet muskat

Kålrotstappe:
500 g kålrot
2-3 poteter
2 dl vann
1 1/2 dl melk
1/2 dl kremfløte
salt
hvit pepper

Bruksanvisning

Skrell kålrot og poteter til stappe og del i biter. Kok de møre i vann.

Skjær gulrøtter i biter og kok dem møre i en annen kjele.

Mos kålrot og potet med en stapper eller stavmikser i kjelen. Ikke for mye, massen skal være grov. Rør inn melk, tilsett fløte og la det koke opp. Smak til med salt og pepper.

Slå kokevannet av gulrøttene. Smelt smør til sausen i en kjele og rør inn mel. Spe med melk og kok opp under omrøring. La sausen koke minst 5 minutter til melsmaken er borte.

Tilsett gulrotbitene og gi alt et oppkok. Smak til med salt og muskat.

Skjær seifilet i serveringsstykker. Vend dem i mel med salt og pepper. La smøret bli brunt i pannen. Stek fisken pent. Ha løkringer innimellom fiskestykkene. Slå vann på når fisken er brun. La alt surre til fisk og løk er gjennomtrukket.

Server med stuing og mos.

Fisk / Sei


Sum Oppskrifter 43 funnet


Anisstekt sei med pytt i panne

Dampet sei

Dampet sei med fennikel og fløtesaus

Dampet sei med tomat- og olivensalsa

Fisk i porsjonspakke

Gammelsei fra Salten (Rødsei)

Grillet sei

Grillet sei i pita

Grillet seifilet med tomater og ost

Grove seikaker med dill og sennepssaus

Kald kokt småsei med rømme og gressløk

Kokt lever

Ovnsbakt persillesei

Ovnsstekt sei med smakelig pynt

Panert seifilét med kald urtesaus

Pasta med sei, tomat og basilikum

Sei i folie

Sei i form med hvitløk og grønnsaker

Sei i rømmesaus

Sei i tomatkarri

Sei i wok

Sei med chili, blåskjell og hjerteskjell

Sei med kalvekraft og hvitløk

Seibiff

Seibiff med gult og rødt

Seibiff med løk

Seifilet i form

Seifilet med grønnsaker

Seifilet med purre

Seifilet med tomat

Seifilét og potet i form

Seifileter eller - skiver stekt i panne

Seikaker

Seikaker med persillesaus

Seikaker med spinat- og løksalat

Seilaks

Sesampanert sei

Småsei i fløtestuing

Stekt sei

Stekt seifilét med karrisaus

Surf´n ´turf

Tandooristekt sei

Urtekrydret sei

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

Statistikk

© 2010-2023 Jannik Bloch Rasmussen