• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Stekt seifilét med karrisaus

Fisk / Sei

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

800 g seilfilet
1 ts salt
1/2 ts pepper
2-3 ss smør eller margarin

Karrisaus:
2 ss smør eller margarin
1 sjalottløk
1 syrlig eple
1 ss karri
4 dl fiskekraft
2 dl husholdningsfløte
2 ss frisk gressløk
1-2 ts maisennamel
salt
pepper

Bruksanvisning

Skjær fisken i serveringsstykker, tørk den godt og strø over med salt og pepper. Stek den gyllen i smør på middels varm panne.

Rens og skjær eple og løk i små terninger og surr dem i smør sammen med karrien. Tilsett fiskekraft og kok inn til ca det halve. Tilsett husholdningsfløten og la det koke ca 10 min. Smak til med salt og pepper og jevne ev. med maisenna utrørt i litt kaldt vann. Ha i finhakket frisk gressløk rett før servering.

Server seifileten med karrisaus, ris og grønnsaker.

Fisk / Sei


Sum Oppskrifter 43 funnet


Anisstekt sei med pytt i panne

Dampet sei

Dampet sei med fennikel og fløtesaus

Dampet sei med tomat- og olivensalsa

Fisk i porsjonspakke

Gammelsei fra Salten (Rødsei)

Grillet sei

Grillet sei i pita

Grillet seifilet med tomater og ost

Grove seikaker med dill og sennepssaus

Kald kokt småsei med rømme og gressløk

Kokt lever

Ovnsbakt persillesei

Ovnsstekt sei med smakelig pynt

Panert seifilét med kald urtesaus

Pasta med sei, tomat og basilikum

Sei i folie

Sei i form med hvitløk og grønnsaker

Sei i rømmesaus

Sei i tomatkarri

Sei i wok

Sei med chili, blåskjell og hjerteskjell

Sei med kalvekraft og hvitløk

Seibiff

Seibiff med gult og rødt

Seibiff med løk

Seifilet i form

Seifilet med grønnsaker

Seifilet med purre

Seifilet med tomat

Seifilét og potet i form

Seifileter eller - skiver stekt i panne

Seikaker

Seikaker med persillesaus

Seikaker med spinat- og løksalat

Seilaks

Sesampanert sei

Småsei i fløtestuing

Stekt sei

Stekt seifilét med karrisaus

Surf´n ´turf

Tandooristekt sei

Urtekrydret sei

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen