• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Blinis med kaviar

Internasjonale / Russland

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1/2 pk gjær
2,5 dl melk
4 dl hvetemel
2 egg
1/2 ts salt
2 ss smeltet smør eller 3 ss rømme
kaviar
rømme
løk

Bruksanvisning

Varm melka til 37 C. Smuldre gjær opp i melka. Hell melka i en bolle, tilsett melet så forsiktig du kan, slik at det ikke klumper seg. Skill egget. Ha eggeplommen i røra, og sett eggehvitene til side. Bland i smør og salt. Dekk bollen med plast eller klede og la stå i 1 time. Stivpisk eggehviten og vend den i røra like før du skal steke lappene.

Varm smør i en panne. Ha omtrent halvannen spiseskje røre i panna og stek. Det går 2-3 lapper om gangen i en vanlig stekepanne.

Hakk løk. Server lappene, sett kaviar, løk og rømme på bordet.

Blinis er en russisk pannekake med gjær. I stedet for russisk kaviar kan du bruke ishavskaviar eller lakserogn.

Internasjonale / Russland


Sum Oppskrifter 24 funnet


Biff Stroganoff

Blinis med kaviar

Borsjtj

Det russiske kjøkken

Fasan à la Kaukasus (Fazan po kackazki)

Fiske- og tomatsalat (Po murmanski)

Hvitkålsuppe (Schi)

Hønsesalat fra Moskva (Vinegret s Kuritzej)

Kaviar (Ikra)

Kulich

Lammekjøtt stekt på spidd (Sjasjlyk)

Nyresuppe med agurk (Rassoljnik)

Pannekaker med ostefyll (Blinchiki s tvogorom)

Paskha

Piroger (Pirogi, pirozhki)

Piroger med fiskefyll

Piroger med hvitkålfyll

Piroger med kjøttfyll

Posteier med soppfyll (Vatrushki)

Russisk eplekake (Sharlotka)

Russisk kylling

Russiske vår-pannekaker (Bliny mazleniza)

Soljanka

Suppe fra Tadzjikistan (Mastava)

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen