• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Russisk kylling

Internasjonale / Russland

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 kyllinglår
1 kyllingbryst
80 g smør
2 eggeplommer
PANERING:
2 eggehviter
2 ss griljernmel
salt
pepper
TILBEHØR:
4 tertesnitter
4 ss smeltet smør
-
300 g erter
1 bunt persille
25 g smør

Bruksanvisning

Fjern ben og sener fra kyllinglårene og bank kjøttet flatt med hånden. Bland smør med eggeplommene, krydre med salt og pepper og fordel blandingen midt i hver av de fire kyllingstykkene. Skjær fire tynne skiver kyllingbryst, bank dem ut med hånden, og legg dem over smøret og rull kjøttet sammen. Lås eventuelt med tannpirkere.

Pisk eggehvitene med litt salt, vend kyllingkotelettene i dette, deretter i griljernmel og så igjen i eggehviten. Legg dem deretter ned i varm olje, 180 C, og fritér i ca 10 minutter i alt. Vend litt på dem av og til.

Ta dem opp når de har fått fin gyllen farge, anbring dem på hver sin tertesnitt, hell smeltet smør over og server retten straks.

Vend ertene i smøret i 5 minutter. Frosne erter går direkte i gryten, men trenger dobbelt så lang tid. Bland dem med finhakket persille. Serveres sammen med kyllingkotelettene.

Internasjonale / Russland


Sum Oppskrifter 24 funnet


Biff Stroganoff

Blinis med kaviar

Borsjtj

Det russiske kjøkken

Fasan à la Kaukasus (Fazan po kackazki)

Fiske- og tomatsalat (Po murmanski)

Hvitkålsuppe (Schi)

Hønsesalat fra Moskva (Vinegret s Kuritzej)

Kaviar (Ikra)

Kulich

Lammekjøtt stekt på spidd (Sjasjlyk)

Nyresuppe med agurk (Rassoljnik)

Pannekaker med ostefyll (Blinchiki s tvogorom)

Paskha

Piroger (Pirogi, pirozhki)

Piroger med fiskefyll

Piroger med hvitkålfyll

Piroger med kjøttfyll

Posteier med soppfyll (Vatrushki)

Russisk eplekake (Sharlotka)

Russisk kylling

Russiske vår-pannekaker (Bliny mazleniza)

Soljanka

Suppe fra Tadzjikistan (Mastava)

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen