• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Suppe fra Tadzjikistan (Mastava)

Internasjonale / Russland

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

750 g lammebryst 100 g smør 250 g ris 500 g poteter 2 gulrøtter 2 løk 1 dl tomatpuré 2 ½ dl rømme 1 ½ liter kraft eller vann 3 ss finklippet gressløk 1 ss hakket persille salt pepper

Bruksanvisning

Skjær kjøttet i munnfull-biter og fres det gyllenbrunt på alle sider i smøret. Tilsett hakket løk og krydre med pepper. La så kjøttet steke til det er nesten mørt, ca 45 minutter. Gulrøtter skåret i skiver eller terninger tilsettes sammen med tomatpuréen. La retten stå og surre i nye 5 minutter. Hell i kraften eller vannet og tilsett risengryn og poteter skrellet og skåret i terninger. Kok ytterligere 25-30 minutter til alt er helt mørt. Tilsett rømme like før suppen skal serveres, og dryss over med gressløk og persille.

Internasjonale / Russland


Sum Oppskrifter 24 funnet


Biff Stroganoff

Blinis med kaviar

Borsjtj

Det russiske kjøkken

Fasan à la Kaukasus (Fazan po kackazki)

Fiske- og tomatsalat (Po murmanski)

Hvitkålsuppe (Schi)

Hønsesalat fra Moskva (Vinegret s Kuritzej)

Kaviar (Ikra)

Kulich

Lammekjøtt stekt på spidd (Sjasjlyk)

Nyresuppe med agurk (Rassoljnik)

Pannekaker med ostefyll (Blinchiki s tvogorom)

Paskha

Piroger (Pirogi, pirozhki)

Piroger med fiskefyll

Piroger med hvitkålfyll

Piroger med kjøttfyll

Posteier med soppfyll (Vatrushki)

Russisk eplekake (Sharlotka)

Russisk kylling

Russiske vår-pannekaker (Bliny mazleniza)

Soljanka

Suppe fra Tadzjikistan (Mastava)

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen