• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Hvitkålsuppe (Schi)

Internasjonale / Russland

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 kg bibringe
1 kg suppeknoke
1 lite hvitkålhode
3 purrer
2 gulrøtter
1 løk
1 persillerot
¼ selleri
3 tomater
6 poteter
2 ss smør
salt

Bruksanvisning

Kjøttet og knoken legges i så mye vann at dette så vidt dekker. Kok opp, skum av og tilsett salt. La kjøttet koke til det er nesten mørt. Dette tar ca 2 timer. Ta deretter opp kjøttet og knoken, og sil kraften.

Rens grønnsakene og skjær dem i små terninger. Purrene skjæres i ringer og tomatene i båter. Fres alt sammen i smøret, ha nyrekraften, hell den over grønnsakene og ha det så over i suppen sammen med finsnittet hvitkål. La suppen koke under lokk i ca 15 minutter.

Tilsett så terninger av skrellede poteter og la suppen koke enda 30 minutter, slik at potetene begynner å koke i stykker.

Skjær kjøttet i skiver eller terninger og ha det i suppen. Smak til med salt. Vær oppmerksom på at potetene stjeler en del av saltsmaken.

Server suppen rykende varm med brød.

Internasjonale / Russland


Sum Oppskrifter 24 funnet


Biff Stroganoff

Blinis med kaviar

Borsjtj

Det russiske kjøkken

Fasan à la Kaukasus (Fazan po kackazki)

Fiske- og tomatsalat (Po murmanski)

Hvitkålsuppe (Schi)

Hønsesalat fra Moskva (Vinegret s Kuritzej)

Kaviar (Ikra)

Kulich

Lammekjøtt stekt på spidd (Sjasjlyk)

Nyresuppe med agurk (Rassoljnik)

Pannekaker med ostefyll (Blinchiki s tvogorom)

Paskha

Piroger (Pirogi, pirozhki)

Piroger med fiskefyll

Piroger med hvitkålfyll

Piroger med kjøttfyll

Posteier med soppfyll (Vatrushki)

Russisk eplekake (Sharlotka)

Russisk kylling

Russiske vår-pannekaker (Bliny mazleniza)

Soljanka

Suppe fra Tadzjikistan (Mastava)

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen