• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kjøttrand med ris

Kjøtt / Andre

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 rød paprika
200 g kokt ris
100 g smør
2 løk
1/2 grønn paprika
1 hvitløkfedd
200 g karbonadedeig
150 g tomatpuré
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 pk dypfryste erter

Bruksanvisning

Skjær paprikaen i strimler. Legg den i bunnen av en randform.

Rør den kokte risen med halvparten av smøret og klem risen godt ned over paprikaen.

Finhakk løk og grønn paprika og klem saften ut av hvitløken. Stek dette i den andre halvparten av smøret.

Tilsett karbonadedeigen og stek den brun. Rør i den med gaffel til den er findelt.

Ha i tomatpuré, salt og pepper.

Fordel ertene over risen og ha kjøttet oppå. Klem lagene godt sammen.

Sett formen i vannbad ved 200 C i ca. 30 minutter.

Hvelv formen over på fat. Serveres med tomatsaus eller bare tomatketchup. Reven ost smaker godt til.

Kjøtt / Andre


Sum Oppskrifter 84 funnet


Baconrullader

Bakt ris fra Alicante

Bayersk fylt kålhode

Biff med løk

Blodlapper

Blodpudding

Blodpudding med brød

Blodpølse

Bøffelburgere

Dyrerygg-medaljonger

Eksotisk karbonade

Fleskepannekaker

Foliestekt aspargeskarbonade

Forloren skinkestek

Frikadeller

Frikadeller med spaghetti

Fylt karbonade

Fylt paprika

Geitekje i appelsinsaus

Gratinerte kjøttmedaljonger

Greske medisterkaker

Grov hvalburger

Gyllen grateng

Hakk med byggryn

Hakkebiff med ost

Hamburgere

Hamburgere med mais

Hjort i sursøt saus

Innbakte pølser

Innmatkaker

Italiensk pølseform

Italienske kjøttboller

Julekjøttboller

Karbonade i kål

Karbonadegryte med rømme

Karbonadepudding med makaroni og ost

Karbonader med bacon og sjampinjonger

Karbonader med festpiff

Karbonader med kaperssaus

Karelsk gryte

Kjøttboller

Kjøttboller i fløtesaus

Kjøttboller i lys saus

Kjøttboller med Chèvre

Kjøttboller med pommes frites

Kjøttboller med ris

Kjøttboller med tomatsalat og gratinert potetstappe

Kjøttboller pakket i salat

Kjøttfarsebiff i rømmesaus

Kjøttkaker med stekte tomater

Kjøttkaker Pelotas

Kjøttrand med ris

Kjøttrullade

Koking av kraft

Krokodillebiff

Kroppkaker

Kylling- og skinkekroketter

Lever med pasta

Lever som biff

Lever-risotto

Løkbiff

Makaroni med vilt

Makaroniform med pølser

Medisterboller med rosenkål

Medisterkaker

Medisterkaker med fyll

Mør

Ovnsbakt Falukorv

Ovnsbakt geitekjøtt med pasta

Ovnsbakt kjøttkake

Paprika med pølsesalat

Pâté - fransk kjøttpostei

Pâté med fyll

Pikante medisterkaker

Primsoll

Ragu Bolognese

Røroskål

Saltkjøttlapskaus

Schweizerbiff

Svigermors rulade

Vestindisk karbonadegryte

Vigramør

Villsvinfondue

Wienerkoteletter

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen