• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Ovnsbakt geitekjøtt med pasta

Kjøtt / Andre

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1,5 kg geitekjøtt fra lår eller bog
4 fedd hvitløk delt i to
1 1/2 dl varm buljong eller vann
500 g hakkede friske tomater, ca 400 g
6 ss olivenolje
1 ss tørket oregano
salt
nykvernet pepper
300 g orzo - små tåreformede pastafigurer eller spaghetti

Bruksanvisning

Tørk kjøttet med papir og ha det i en langpanne eller ildfast form sammen med hvitløk, buljong, tomater, olje, oregano, 1 ts salt og en knivspiss kvernet pepper.

Stek ved 200 C i 1 time. Øs ofte og snu kjøttstykkene. Når kjøttet er mørt, koker du pastaen i rikelig lettsaltet vann tilsatt litt olje. Legg opp kjøttet på en seng av pasta på et stort serveringsfat.

Kjøtt / Andre


Sum Oppskrifter 84 funnet


Baconrullader

Bakt ris fra Alicante

Bayersk fylt kålhode

Biff med løk

Blodlapper

Blodpudding

Blodpudding med brød

Blodpølse

Bøffelburgere

Dyrerygg-medaljonger

Eksotisk karbonade

Fleskepannekaker

Foliestekt aspargeskarbonade

Forloren skinkestek

Frikadeller

Frikadeller med spaghetti

Fylt karbonade

Fylt paprika

Geitekje i appelsinsaus

Gratinerte kjøttmedaljonger

Greske medisterkaker

Grov hvalburger

Gyllen grateng

Hakk med byggryn

Hakkebiff med ost

Hamburgere

Hamburgere med mais

Hjort i sursøt saus

Innbakte pølser

Innmatkaker

Italiensk pølseform

Italienske kjøttboller

Julekjøttboller

Karbonade i kål

Karbonadegryte med rømme

Karbonadepudding med makaroni og ost

Karbonader med bacon og sjampinjonger

Karbonader med festpiff

Karbonader med kaperssaus

Karelsk gryte

Kjøttboller

Kjøttboller i fløtesaus

Kjøttboller i lys saus

Kjøttboller med Chèvre

Kjøttboller med pommes frites

Kjøttboller med ris

Kjøttboller med tomatsalat og gratinert potetstappe

Kjøttboller pakket i salat

Kjøttfarsebiff i rømmesaus

Kjøttkaker med stekte tomater

Kjøttkaker Pelotas

Kjøttrand med ris

Kjøttrullade

Koking av kraft

Krokodillebiff

Kroppkaker

Kylling- og skinkekroketter

Lever med pasta

Lever som biff

Lever-risotto

Løkbiff

Makaroni med vilt

Makaroniform med pølser

Medisterboller med rosenkål

Medisterkaker

Medisterkaker med fyll

Mør

Ovnsbakt Falukorv

Ovnsbakt geitekjøtt med pasta

Ovnsbakt kjøttkake

Paprika med pølsesalat

Pâté - fransk kjøttpostei

Pâté med fyll

Pikante medisterkaker

Primsoll

Ragu Bolognese

Røroskål

Saltkjøttlapskaus

Schweizerbiff

Svigermors rulade

Vestindisk karbonadegryte

Vigramør

Villsvinfondue

Wienerkoteletter

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen