Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g runde sjampinjonger 4 ss olivenolje 1 ¼ dl rødvin salt svart pepper 1 ss korianderfrø, knust
Tørk av sjampinjongene, unngå om mulig å skylle dem. Varm olivenoljen i en stekepanne eller gryte på middels varme og ha soppen i pannen. Stek soppen under kontinuerlig omrøring i 5 minutter, til den er jevnt brun. Hell vinen i pannen. La den fosskoke i 1 minutt, reduser deretter varmen slik at vinen småkoker. Ha i salt og pepper og la det småkoke uten lokk i 8 minutter. Tilsett korianderfrøene og kok i 2 minutter til. La det avkjøles litt før servering.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller