Flere resulteter finnes under oppskriften
4 store epler
4 egg
1 1/4 dl sukker
50 g smør eller margarin
5 dl melk
Skrell eplene. Del eplene i båter og skjær bort kjernehuset. Legg eplebåtene i en smurt ildfast form. Visp eggene og sukkeret godt sammen. Smelt og avkjøl smøret eller margarinen og bland det sammen med melken.
hell epleblandingen over eplebåtene. Stek puddingen på nederste rille i ovnen ved 200 C i 30-40 minutter, til eggeblandingen er stivnet og eplebåtene er møre. Dytt gjerne eplebåtene litt ned i puddingen når formen har stått 15-20 minutter i ovnen.
Server puddingen varm eller lunken, med vaniljesaus, krem eller vaniljeis.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus