• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Meksikansk rispudding

Småretter / Pudding

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

75 g rosiner
90 g grøtris
2,5 cm strimmel av lime eller sitronskall
2,5 dl vann
5 dl melk
225 g farin
¼ ts salt
2,5 cm kanelstang
2 eggeplommer, godt pisket
1 ss usaltet smør i terninger
ristede mandelflak til pynt
friske appelsiner uten skall og hinner

Bruksanvisning

Ha rosinene i en liten bolle, dekk med varmt vann og sett til side. Ha risen i en kjele sammen med lime- eller sitronskallet og vannet. Kok langsomt opp og skru så ned varmen. Legg på lokk og la det så vidt småkoke i 20 minutter, eller til alt vannet er absorbert.

Ta ut sitrusskallet og kast det. Ha i melk, sukker, salt og kanel. La syde uten lokk under omrøring på meget svak varme, til all melken er absorbert.

Ta ut kanelstangen. Ha i eggeplommene og smøret, rør hele tiden til smøret er smeltet og massen er kremaktig. Hell bløtevanet av rosinene og rør dem inn. La det koke noen minutter til.

Ha risblandingen i et fat og avkjøl. Serveres med appelsin, pyntet med mandler.

Småretter / Pudding


Sum Oppskrifter 105 funnet


Aleksandrapudding

Aromatiske kjøttpuddinger

Blodpudding

Blodpudding

Blodpudding med brød

Brødpudding

Brødpudding med whiskysaus

Byggmelspudding

Christmas-pudding

Coughton Christmas Pudding

Crema Catalana

Dronning Maud - pudding

Dronningpudding

Eplepudding

Fiskepudding i form

Fiskepudding med reker

Fiskepudding med ris

Fiskepudding med spennende saus

Flan al caramelo

Flømri

Fløtepudding

Fransk karamellpudding

Fruktpudding

Gammeldags Måneskinnspudding

Grytepudding

Grønnsakpudding

Hummerpudding

Ingebjørgs fiskepudding

Ingefærpudding

Italiensk krempudding

Karamellpudding

Karamellpudding med pærer

Karbonadepudding med makaroni og ost

Kheer

Kjøttpudding

Kjøttpudding med broccoli

Kjøttpudding med kålrot

Kjøttpudding med ostefyll

Klippfiskpudding

Kokospudding

Kokospudding med pistasienøtter

Krokanpudding

Krydderurtpudding

Kålpudding

Laksepudding

Leverpudding av storfe

Leverpudding av svin

Lobels pudding

Løvepudding fra Aulestad

Madeirapudding

Maispudding (sufflé)

Makaronipudding

Makaronipudding med kjøtt eller pølse

Makaronipudding med spinat

Makaronipudding med tomater og purre

Mandelkjernepudding med rød saus

Mandelpudding

Meksikansk rispudding

Melkepudding

Minuttpudding

Måneskinnspudding

Nesevispudding

Ostegratinert fiskepudding

Ostepudding

Ovnsstekt appelsinpudding

Pernilles sjokoladepudding

Plumpudding

Portvinsduftende karamellpudding

Potetpudding

Pudding med krydderurter

Rabarbrapudding med risgrøt

Risengrynspudding

Rispudding

Rispudding fra Portugal

Rispudding de lux

Rispudding med ost, sjampinjonger og egg

Rizogalo - gresk rispudding

Rompudding

Rosenpudding

Rå eplepudding

Råmelkspudding

Sagopudding

Saup-pudding

Semulepudding

Semulepudding med epler og solbærsaus

Sherrypudding

Sildepudding

Sirupspudding

Sitronpudding

Sjampinjongpuddinger

Sjokolade- og kaffepudding

Sjokoladepudding

Sjokoladepudding i form

Sjokoladepudding med croissanter

Snepudding

Sopp-pudding

Surmelkspudding

Sviskepudding

Søtpotetpudding

Tante Maries kjøttpudding

Varm eggepudding

Varmicelli-pudding

Yorkshire-pudding

Yorkshirepudding

Yorkshirepudding

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen