• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Karamellpudding med pærer

Småretter / Pudding

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 pærer
2 1/2 dl vann
50 g sukker
saft og skall av 1 sitron

Puddingen:
100 g sukker
6 dl melk
2 egg
6 pl. gelatin

Aprikossaus:
1/2 boks herm. aprikoser

Pynt:
cocktailbær
krem

Bruksanvisning

Skrell pærene og del dem i to. Fjern kjernehuset. Kok pærene til de er møre i vann, sukker og sitron. La dem ligge i laken til de skal brukes.

Lag puddingen ved å brune sukkeret i pannen. (Karamellsaus). Ta pannen til side og avkjøl den.

Tilsett melken og la det stå over svak varme til karamellen er oppløst.

Pisk eggene med 2 ss sukker og tilsett karamellmelken. Ha alt i en gryte og varm det ved svak varme under omrøring til det tykner.

Legg gelatinen i kaldt vann til den blir bløt. Vri den godt opp og ha den i den varme melkeblandingen. Hell blandingen i en form og sett den kjølig til den stivner.

Lag sausen ved å mose aprikoser og saften gjennom en sikt.

Sett formen et øyeblikk i kokende vann og hvelv puddingen over på fat. Pynt med pærer, cocktailbær, og krem. Hell sausen på fatet.

Småretter / Pudding


Sum Oppskrifter 105 funnet


Aleksandrapudding

Aromatiske kjøttpuddinger

Blodpudding

Blodpudding

Blodpudding med brød

Brødpudding

Brødpudding med whiskysaus

Byggmelspudding

Christmas-pudding

Coughton Christmas Pudding

Crema Catalana

Dronning Maud - pudding

Dronningpudding

Eplepudding

Fiskepudding i form

Fiskepudding med reker

Fiskepudding med ris

Fiskepudding med spennende saus

Flan al caramelo

Flømri

Fløtepudding

Fransk karamellpudding

Fruktpudding

Gammeldags Måneskinnspudding

Grytepudding

Grønnsakpudding

Hummerpudding

Ingebjørgs fiskepudding

Ingefærpudding

Italiensk krempudding

Karamellpudding

Karamellpudding med pærer

Karbonadepudding med makaroni og ost

Kheer

Kjøttpudding

Kjøttpudding med broccoli

Kjøttpudding med kålrot

Kjøttpudding med ostefyll

Klippfiskpudding

Kokospudding

Kokospudding med pistasienøtter

Krokanpudding

Krydderurtpudding

Kålpudding

Laksepudding

Leverpudding av storfe

Leverpudding av svin

Lobels pudding

Løvepudding fra Aulestad

Madeirapudding

Maispudding (sufflé)

Makaronipudding

Makaronipudding med kjøtt eller pølse

Makaronipudding med spinat

Makaronipudding med tomater og purre

Mandelkjernepudding med rød saus

Mandelpudding

Meksikansk rispudding

Melkepudding

Minuttpudding

Måneskinnspudding

Nesevispudding

Ostegratinert fiskepudding

Ostepudding

Ovnsstekt appelsinpudding

Pernilles sjokoladepudding

Plumpudding

Portvinsduftende karamellpudding

Potetpudding

Pudding med krydderurter

Rabarbrapudding med risgrøt

Risengrynspudding

Rispudding

Rispudding fra Portugal

Rispudding de lux

Rispudding med ost, sjampinjonger og egg

Rizogalo - gresk rispudding

Rompudding

Rosenpudding

Rå eplepudding

Råmelkspudding

Sagopudding

Saup-pudding

Semulepudding

Semulepudding med epler og solbærsaus

Sherrypudding

Sildepudding

Sirupspudding

Sitronpudding

Sjampinjongpuddinger

Sjokolade- og kaffepudding

Sjokoladepudding

Sjokoladepudding i form

Sjokoladepudding med croissanter

Snepudding

Sopp-pudding

Surmelkspudding

Sviskepudding

Søtpotetpudding

Tante Maries kjøttpudding

Varm eggepudding

Varmicelli-pudding

Yorkshire-pudding

Yorkshirepudding

Yorkshirepudding

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

Statistikk

© 2010-2023 Jannik Bloch Rasmussen