Flere resulteter finnes under oppskriften
7 1/2 dl melk
1 1/2 dl semulegryn
1 egg
1/2 ts salt
2-3 ss sukker
50 g smør eller margarin
4 epler
sukker
2 ts kanel
1 dl hakkede mandler
Kok opp melken. Visp semulegrynene i. La grøten småkoke i 5 minutter. Trekk kjelen til side fra platen. Visp egget sammen i en kopp og bland det i grøten. Smak til med saltet, sukkeret og halvparten av smøret eller margarinen.
Fyll halvparten av grøten i en smurt ildfast form. Skrell eplene. Grovriv dem og legg dem som et lag over grøten. Dryss kanelen, sukkeret og halvparten av mandlene over. Jevn resten av grøten over. Dryss resten av mandlene på toppen og legg resten av smøret på i små klatter.
Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 225 C i ca 20 minutter.
Server med fløtemelk eller solbærsaus til.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus