Flere resulteter finnes under oppskriften
8 dl melk
3 dl fløte
90 g semulegryn
150 g mandler
3-4 dråper mandelessens
100 g sukker
2 egg
Saus:
400 g frosne jordbær
4 ss melis
2 ss sitronsaft
Skjold og grovhakk mandlene. Kok opp melken og fløten, og dryss i semulegrynene under stadig omrøring. Tilsett mandler, mandelessens og sukker. Grøten skal nå kokes på svak varme i ca 10 minutter med lokk. Rør i grøten av og til så den ikke brenner seg i bunnen. Etter koking avkjøles grøten litt og eggene røres inn. Puddingen helles over i serveringsbolle eller en pen randform, og hvelves før steking.
Sausen lages mens puddingen avkjøles. Mos bærene med melis i en kjøkkenmaskin. Smak til med sitronsaft og hell sausen over i en fin serveringsmugge.
Server puddingen på et fat med den røde sausen ved siden av. Pynt puddingen med litt rød saus og hakkede mandler.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus