Flere resulteter finnes under oppskriften
6-7 poteter
¾ dl byggmel eller hvetemel
1 løk
50 g spekeskinke eller flesk
3 ss margarin til steking
Vask potetene godt. Riv potetene med skall. Finhakk løken. Skjær skinken i små terninger. Bland poteter, mel, løk og skinke.
Legg massen med skje i varm stekepanne. Stek kakene pent brune.
Server rasperisk med råkost til middag.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika