Flere resulteter finnes under oppskriften
4 store rå, revne poteter
2 ss finhakket persille
2 ss finklippet gressløk
salt
pepper
1 egg
1 ss smør eller margarin
Ha de revne potetene i en bolle og tilsett persille og gressløk. Bland godt. Smak til med salt og pepper. Visp egget lett før du blander det inn. Smelt smøret og ha det i. Stek potetene i et vaffeljern.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika