Flere resulteter finnes under oppskriften
3 ss olivenolje
1 kg kokte poteter i tykke skiver
2 løk i terninger
175 g hakket bacon
3 kvaster timian
havsalt
nykvernet svart pepper
Varm olivenoljen i en stor stekepanne på middels varme. Legg i potetskivene og stek dem gylne på begge sider. Ta opp potetene med en hullsleiv, og legg dem på et kjøkkenpapir.
Legg løk, bacon og timian i stekepannen, og stek på middels varme under stadig omrøring, til blandingen er sprø og gyllen.
Ha i de ferdigstekte potetene og salt og pepper etter smak. Bland godt og server straks.
Etiopisk potetmos med niter kebbeh
Fløtegratinerte poteter m/hvitløk
Fløtegratinerte poteter med salvie, kapers og parmesan
Gratinerte poteter fylt med sopp
Grillede søtpoteter med ingefær- og limedressing
Helstekte poteter med timian og hvitløk
Italienske potetboller med pestosaus
Käserösti - sveitsisk potetkake
Ovnsbakte poteter med sterk buljong
Potetgrateng med tomater og ost
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte poteter med purre og paprika