• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Falukorv på grønnsakseng

Internasjonale / Sverige

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 falukorv, ca 600 g
1/2 hvitkålhode eller tilsvarende mengde savoykål
4 små gulrøtter
2 purrer
1/2 løk
3 ss smør eller margarin
1 dl kraft (terning)
salt
pepper
2 ss sennep
1 boks tomatpuré, ca 80 g
1 dl reven ost

Bruksanvisning

Fjern de ytterste mindre pene bladene på kålen, skjær ut stilken. Strimle kålen fint på råkostjern.

Skrap gulrøttene og skjær dem i 3 cm lange strimler eller i tynne skiver. Skjær purren i tynne ringer, rens løken og finhakk den.

Fres alle grønnsakene i smør, ca 5 minutter, eller til kålen er sunket sammen. Spe med terningkraft og la den koke raskt inn over sterk varme. Krydre.

Hell grønnsakene i en ildfast form og samle den mot midten. Trekk skinnet av pølsen og legg den i en ring langs kanten på fatet. Bland sennep og tomatpuré og smør den over og på sidene av pølsen.

Strø reven ost over. Sett formen i ovnen ved 225 C i ca 20 minutter.

Som tilbehør anbefales kokt grønn båndspaghetti eller vanlig spaghetti.

Internasjonale / Sverige


Sum Oppskrifter 35 funnet


Falu som vilt

Falukorv med karrieple

Falukorv med pepperrotsmak

Falukorv på grønnsakseng

Falukorv surprise

Gotlandsk sommernatt

Gottlandskaker

Hedenlunda pepperkaker

Helenakringler

Kongens pepperkaker

Laksesuppe fra Norrland

Leksandkake

Nynæskaker

Skåne-gås

Skånske havrekjeks

Skånske kavringer

Smålandske bondekringler

Svensk eplekake

Svensk juledrikk

Svensk kake

Svensk mumma

Svensk potetgrateng

Svensk safranbrød

Svensk sherrysild

Svensk sildesalat

Svensk sjokoladekake

Svensk tekrans

Svensk vestkystpizza

Svenske anisboller

Svenske hullkaker

Svenske kjøttboller

Svenske smørbrødkaker

Svenske wienerbrød

Sylteagurker, svensk type

Vesterås kavringer

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen