• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Svensk eplekake

Internasjonale / Sverige

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

750 g syrlige epler
2 dl strøkavring
1 dl farin
3 ss margarin eller smør
½ dl vann

Bruksanvisning

Forvarm stekeovnen til 200 C. Halver eplene, fjern kjernehus og grovriv frukten.

Legg strøkavring, epler og sukker lagvis i en godt smurt ildfast form. Begynn og slutt med strøkavring. Fordel fettet over og øs over vannet.

Stek kaken midt i ovnen i ca 30 minutter.

Internasjonale / Sverige


Sum Oppskrifter 35 funnet


Falu som vilt

Falukorv med karrieple

Falukorv med pepperrotsmak

Falukorv på grønnsakseng

Falukorv surprise

Gotlandsk sommernatt

Gottlandskaker

Hedenlunda pepperkaker

Helenakringler

Kongens pepperkaker

Laksesuppe fra Norrland

Leksandkake

Nynæskaker

Skåne-gås

Skånske havrekjeks

Skånske kavringer

Smålandske bondekringler

Svensk eplekake

Svensk juledrikk

Svensk kake

Svensk mumma

Svensk potetgrateng

Svensk safranbrød

Svensk sherrysild

Svensk sildesalat

Svensk sjokoladekake

Svensk tekrans

Svensk vestkystpizza

Svenske anisboller

Svenske hullkaker

Svenske kjøttboller

Svenske smørbrødkaker

Svenske wienerbrød

Sylteagurker, svensk type

Vesterås kavringer

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen