• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Reinsdyrfilet i parmaskinke

Kjøtt / Reinsdyr

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

500 g renskåret indrefilet
20 g tørkede aprikoser
20 g tørket fiken i terninger
200 g blandet skogsopp i biter
2 finhakkede sjalottløk
8 skiver parmaskinke
salt
pepper
2 ss finhakket oregano
2 ss smør
Kompott:
2 ss sherry- eller hvitvinseddik
1 kanelstang
litt revet ingefær
1 knust hvitløkfedd
2 finhakkede sjalottløk
2 dl tørr hvitvin
2 ss sukker
100 g bløtlagte, tørkede aprikoser
100 g sopp stekt i smør til pynt
4 skiver briocher eller rundstykker, ristet
2 dl reinsdyrkraft smakt til med finhakket oregano

Bruksanvisning

Stek sopp, løk og frukt i smør til soppen har falt sammen og det blir tørt. Tilsett oregano og smak til med salt og pepper.

Brun reinsdyrfileten og smør på fruktblandingen. Rull dette inn i parmaskinkeskiver og sett til side.

Lag kompotten: Sil av aprikosvannet. La ale ingredienser koke sammen til kompottkonsistens.

Stek ”pyntesoppen”. Salte og pepre. Kok op kraften med oregano og smak til.

Stek reinsdyrfileten i skinken i 210 C i ca 5 minutter. La den hvile minst like lenge før du skjærer i den.

Anrett reinsdyr på ”brødskiven” med sopp. Ha en skje kompott på toppen og fordel litt oreganokraft rundt.

Kjøtt / Reinsdyr


Sum Oppskrifter 70 funnet


Bidos

Biff av reinsdyrlår med paprikasaus

Brasert reinsdyrstek

Farsert reinsdyrhjerte i fløtesaus

Festsadel av rein

Finnastek

Finnbiff

Finnbiff med sopp

Fylte reinsdyrhjerter

Gravet reinsdyrfilet

Gryte med rein- eller elgskav

Hakkemat av rein

Helstekt reinsdyr ytrefilet

Jegerbiff av rein

Jegergryte av rein

Karbonader av rein

Koking av kraft

Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong

Kokt reinsdyrtunge

Kokt reinskjøtt med pepperrotsaus

Leverbiff av rein

Lulegrateng med reinsdyr og epler

Mango med røkt reinsdyrstek

Norlandsgryte

Ovnsstekt reinsdyrhjerte

Ovnsstekt reinsdyrlår

Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt

Pita med reinskav og krydret fetaost

Reinsdyrbiff i form

Reinsdyrbiff med rognebærsaus og skogsopp

Reinsdyrbiff med soppsaus

Reinsdyrfilet

Reinsdyrfilet i parmaskinke

Reinsdyrfilet med epler og rognebærgelé

Reinsdyrfilet med gulrotpuré

Reinsdyrfilet med tunge

Reinsdyrgryte

Reinsdyrkoteletter med rosépeppersaus

Reinsdyrlefse

Reinsdyrmedaljonger

Reinsdyrpostei

Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé

Reinsdyrsadel

Reinsdyrsadel med soppkrustader

Reinsdyrsauté i risrand

Reinsdyrstek

Reinsdyrsuppe

Reinsdyrsuppe fra Kautokeino

Reinskav med eggerøre

Reinskav med øl

Reinskav på pastaseng

Reinskav stekt i wok

Reinskavsalat

Reinskavsaus

Reinskavtortillas

Renskav med purre

Røket reinsdyr med salat

Salat med reinsdyrtunge

Samens reinsdyrgryte

Samisk sovas

Souvas med kantarellsaus

Souvastekte reinsdyrkoteletter med tomatsaus

Spekket dyrefilet

Stekt reinsdyrsadel

Stuet reinsdyrtunge i butterdeig

Suppegryte med rein

Tyttebærgrateng med reinsdyrkjøtt

Tørka reintunge

Urtemarinert reinsdyrstek i gryte

Ytrefilet av reinsdyr med rødvinssjy

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

Statistikk

© 2010-2023 Jannik Bloch Rasmussen