• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé

Kjøtt / Reinsdyr

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

600 g småkjøtt av reinsdyr
200 g medisterfarse
2 ts salt
1 ts svart pepper
20 knuste grønne pepperkorn
1 dl hvetemel
3 egg
1 dl rødvin
2 dl kremfløte
Gelé
2 dl consommé fra boks
2 plater gelatin
1/2 dl vann
10-12 mandarinbåter

Bruksanvisning

Skjær viltkjøttet i biter og mal det eller kjør det i en foodprosessor. Bland viltfarse, medisterfarse, krydder, mel, egg, vin og fløte og rør til alt er godt blandet. Hell farsen i en smurt form på 1 1/2 liter og stek ved 175 C nederst i ovnen ca 1 1/2 time.

Avkjøl posteien og hvelv den ut av formen. Vask formen.

Legg gelatine i bløt ca 10 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i 1/2 dl vann. Tilsett consommeen. Skyll formen i kaldt vann, hell i et tynt lag med consommé og sett formen kaldt.

Legg mandarinbåtene i bunnen, hell på litt consommé og la det stivne.

Legg posteien tilbake i formen og hell resten av consommen rundt kanten.

Sett formen kaldt 4-6 timer eller over natten. Dypp formen i varmt vann og hvelv den opp på et serveringsfat.

Server posteien som forrett eller til en supé med blandet salat, minimais i krydderlake og et godt brød.

Kjøtt / Reinsdyr


Sum Oppskrifter 70 funnet


Bidos

Biff av reinsdyrlår med paprikasaus

Brasert reinsdyrstek

Farsert reinsdyrhjerte i fløtesaus

Festsadel av rein

Finnastek

Finnbiff

Finnbiff med sopp

Fylte reinsdyrhjerter

Gravet reinsdyrfilet

Gryte med rein- eller elgskav

Hakkemat av rein

Helstekt reinsdyr ytrefilet

Jegerbiff av rein

Jegergryte av rein

Karbonader av rein

Koking av kraft

Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong

Kokt reinsdyrtunge

Kokt reinskjøtt med pepperrotsaus

Leverbiff av rein

Lulegrateng med reinsdyr og epler

Mango med røkt reinsdyrstek

Norlandsgryte

Ovnsstekt reinsdyrhjerte

Ovnsstekt reinsdyrlår

Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt

Pita med reinskav og krydret fetaost

Reinsdyrbiff i form

Reinsdyrbiff med rognebærsaus og skogsopp

Reinsdyrbiff med soppsaus

Reinsdyrfilet

Reinsdyrfilet i parmaskinke

Reinsdyrfilet med epler og rognebærgelé

Reinsdyrfilet med gulrotpuré

Reinsdyrfilet med tunge

Reinsdyrgryte

Reinsdyrkoteletter med rosépeppersaus

Reinsdyrlefse

Reinsdyrmedaljonger

Reinsdyrpostei

Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé

Reinsdyrsadel

Reinsdyrsadel med soppkrustader

Reinsdyrsauté i risrand

Reinsdyrstek

Reinsdyrsuppe

Reinsdyrsuppe fra Kautokeino

Reinskav med eggerøre

Reinskav med øl

Reinskav på pastaseng

Reinskav stekt i wok

Reinskavsalat

Reinskavsaus

Reinskavtortillas

Renskav med purre

Røket reinsdyr med salat

Salat med reinsdyrtunge

Samens reinsdyrgryte

Samisk sovas

Souvas med kantarellsaus

Souvastekte reinsdyrkoteletter med tomatsaus

Spekket dyrefilet

Stekt reinsdyrsadel

Stuet reinsdyrtunge i butterdeig

Suppegryte med rein

Tyttebærgrateng med reinsdyrkjøtt

Tørka reintunge

Urtemarinert reinsdyrstek i gryte

Ytrefilet av reinsdyr med rødvinssjy

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen