Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g røkt reinskav
2 hakkede løk
smør
200 g skogsopp i biter
3 dl kraft + vann
1 dl fløte eller rømme
evt et par skiver brunost
Surr løkhakk i smør i en panne på middels varme. Stek til løken er helt blank, myk og gyllen. Ha det over i en gryte. Kok ut pannen med litt vann og slå det sammen med kraften over i gryten.
Brun reinskav raskt i smør og ha det over i gryten. Kok ut av pannen igjen, så alle smaksstoffene kommer med i retten.
Stek soppen gyllen i panne og tilsett. La alt småputre 8-10 minutter. Tilsett fløte og eventuelt ost. Smak til med salt og pepper.
Serveres med poteter, brødbakst og en stuing med kvann eller spinat/urter.
Biff av reinsdyrlår med paprikasaus
Farsert reinsdyrhjerte i fløtesaus
Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong
Kokt reinskjøtt med pepperrotsaus
Lulegrateng med reinsdyr og epler
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt
Pita med reinskav og krydret fetaost
Reinsdyrbiff med rognebærsaus og skogsopp
Reinsdyrfilet med epler og rognebærgelé
Reinsdyrkoteletter med rosépeppersaus
Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé
Reinsdyrsadel med soppkrustader
Souvastekte reinsdyrkoteletter med tomatsaus
Stuet reinsdyrtunge i butterdeig
Tyttebærgrateng med reinsdyrkjøtt